Glas Javnosti

Saša Matić otkrio nepoznate detalje o Džejevom životu: Kad je ostao bez para svi su ga napustili

Estrada
Autor: Glas javnosti

Bio je široke ruke

Saša Matić prisetio se druženja sa pokojnim kolegom Džejem Ramadanovskim, te istakao da su Džeju brojni saradnici okrenuli leđa kada je upao u finansijske probleme. 

 - Džeja su svi ostavili kada više nije imao novca. Uz njega su u tim trenucima ostali samo pravi prijatelji, među kojima su Aca Lukas, Aco Pejović, Rule i ja. Bio je baš velikodušan. Ko god mu je tražio nešto na ulici, od njega bi dobio 100 evra - rekao je tada Saša Matić.

Pevač tvrdi da je Džej bio "široke ruke", a da su ga ljudi napustili onda kada je njemu bila potrebna pomoć. 
- Bio je džek, nije žalio novac, delio je i pomagao svima. Onda se desilo da on nema, ali nikad nije kukao. Mi smo tačno znali kad ima, a kad nema. E, kad nije imao pare, nije imao ni veliki krug prijatelja osim nas nekoliko.

 

Podsetimo, film "Nedelja" o životu Ramadanovskog uskoro će ugledati svetlost dana, a poseban fokus staviće se na čuveni koncert na Tašmajdanu 1991. godine. 

– Jedan od najlepših trenutaka u životu mi je prvi veliki koncert na Tašmajdanu 1991. godine. Tada sam dobio najlepši aplauz u životu, a posebno sam se raznežio kada se moja majka popela na binu i poklonila mi buket – rekao je Džej jednom prilikom.


Glas javnostu/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR