Glas Javnosti

Detalji o filmu "Nedelja" : Husa smršao 20 kilograma zbog uloge Džeja (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Emotivna priča o pevaču uskoro će imati premijeru u bioskopima

Film "Nedelja" o životu Džeja Ramadanovskog predstavljen je danas medijima, a emotivni deo priče o legendarnom pevaču zauzima najveći deo ovog projekta.

Ono što je dosada bilo najmanje poznato jeste detinjstvo Ramadanosvkog, a scenarista filma Stefan Bošković istakao je da je to bila polazna tačka.

- Džej je toliko popularan bio ali ono što je ostalo neotkriveno je njegovo detinjstvo. Od toga smo krenuli, to nam je bila premisa. Upoznavajući njegovo detinjstvo shvatio sam da je celo stvaralaštvo krenulo od toga, a tako smo i celu priču zaokružili - istakao je Bošković.

Dečak sa ružama

Dečak koji igra maloletnog Džeja, zove se Alen Selimi, a producent Vladan Anđelković ispričao je kako su baš njega izabrali za ulogu. 

- Alen se zove dečak koji igra Džeja. Našli smo ga u Skadarliji kako prodaje ruže. Otpevao je pesmu "Nedelja" i shvatili smo da je neverovatan talenat za glumu - rekao je producent, dok reditelj Nenad Ćeranić ističe da je Alen divan dečak, a da je najveća tehnička stvar koja je bila problematična bila to što ne zna da čita.

- Ali jako brzo nauči. Imao je gomilu dijaloga, malo sam se brinuo kako će to funkcionisati, ali sve je išlo odlično - kazao je reditelj.

Stao na vagu kad se sve završilo

Husein Alijević Husa koji tumači ulogu Ramadanovskog kao starijeg, rekao je da je smršao zbog uloge 20 kilograma. 


Foto: printscreen/youtube

- Nisam morao da smršam ali je bilo poželjno da što približnije i vernije prikažemo sliku. Više od 20 kilograma sam smršao, stao sam na vagu kad smo snimili sve. Ćera bi me svaki put pitao kako ti ide sa kilažom (smeh). Njemu je to bio najveći problem ali drago mi je da sam sve uradio kako treba - zaključio je Husa, koji je blistao došavši na ovo prikazivanje dugo iščekivanog ostvarenja ruku pod ruku sa 25 godina mlađom suprugom, pevačicom Andreom Došen. 


Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR