Glas Javnosti

Sanja Marinković progovorila o razvodu: Voditeljka nikad iskrenija

Estrada
Autor: Glas javnosti

Voditeljka Sanja Marinković nedavno je gostovala je u emisiji gde je progovorila o razvodu, ali i tome kako treba vaspitavati ćerke.

Sanja Marinković iz braka sa Aleksandrom Uhrinom ima sina Strahinju, a otkrila je da smatra da je mnogo važnije kakvog će partnera izabrati nego koji će fakultet da upiše.

- Da ja imam ćerku, ja bih je mnogo više savetovala da izabere dobrog partnera naspram sebe, jer ako mu rodi dete, ona će biti vezana za njega ceo život, a on može mnogo da joj upropasti život i zbog njega može da se razboli, nego koji će fakultet da upiše i koja će joj biti srednja ocena, i gde će da se zaposli, i koliko će para da ima u novčaniku - rekla je ona i objasnila:

- Veruj mi, možeš da imaš koliko god hoćeš i uspeha, i aplauza, i para u novčaniku, i bezbrižan život, koji taj muškarac može preko noći da ti pokvari - poručila je voditeljka.

Predrasude

Sanja je priznala da veruje da muškarci imaju predrasude prema njoj.

- Ne trudim se da razbijem bilo kome iluziju o meni, jer svako ima pravo da kreira sliku o onom drugom, a možda sam vremenom shvatila da me baš briga šta drugi misle. Trudim se da budem nežnija prema sebi. Pa i ti muškarci baš me briga šta misle o meni, onaj pravi zna šta treba da misli i imaće hrabrosti da učini ono što drugi nisu smeli. Kakva sam u četiri zida će oni najsmeliji da otkriju. Ja mogu sve, ali bih volela da se pojavi taj muškarac pored koga neću umeti baš sve. Jesam sama, rastavljena, Strahinja živi sa mnom, imam karijeru koja je vrlo zahtevna, kada mi je teško ja kupim avionsku kartu za sreću, kad stvarnost nije najlepša ja pobegnem, uvek se nekako snađem, ali svako želi da ima pored nekoga ko će da joj ulije da ne mora sve sama i to je najlepši osećaj.


Razvod

Sanja Marinković otkrila je i da nije odmah sinu saopštila da će se razvesti od njegovog oca.

- Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži put i dok ja njemu nisam ulila saznanje šta znači razvod, dok mu nisam dala primere kako žive njegovi drugari čiji su roditelji razvedeni. On je meni jednog dana rekao "A mama, ovo je razvod" ja sam mu rekla "To je, vidiš da ništa ne fali", onda sam mu rekla istinu. Da sam slušala na vreme roditelje, ja bih se ranije razvela. Mnogo mi je značila podrška porodice. Verovala sam u ljubav za ceo život, sa tom idejom sam se venčala. Danas verujem da u svetu ima mnogo više velikih ljubavi nego velikih brakova. Mislim da je brak prevaziđena institucija. Ovaj brak koji postoji danas mi deluje kao biznis model.Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR