Glas Javnosti

Ona je bila LJUBAV Marinka Rokvića: Važili su za jedan od najuspešnijih parova, a razišli su se iz BIZARNOG razloga (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pre nego što je upoznao suprugu Slavicu, legendarni pevač Marinko Rokvić bio je u vezi sa Božen Žumbor, vlasnicom čuvenog brenda "Božen kozmetika".

Ova ljubav bila je toliko velika, da su mnogi čekali trenutak kada će veza Marinka Rokvića i Božen Žumbor prerasti u brak.

- Marinko je nastupao u kafani u Roterdamu i tamo upoznao Božen. Bili su oko dve godine u vezi, a Marinko joj je obećao brak - rekao je dobro obavešten izvor tada za medije.


Kada se njihova veza raspala, domaća javnost ostala je u šoku, a raskid Božen i Marinka pratile su brojne priče, koje su kasnije ostavile traga na njegovom imenu, zbog čega se i njegova porodica dugo oporavljala.

Njihova veza navodno je, kako su tada pisali mediji, završena nakon nakon svađe zbog 100.000 maraka. Tako se pričalo po kuloarima ali niko nije želeo da o tome javno govori.


Posle nekoliko meseci od raskida oženio se Slavicom, sa kojom je dobio sinove Nikolu i Marka.

Posle kraha ljubavi sa Marinkom, Božen je svoj emotivni život duboko skrivala, dece nije imala, a o njenom emotivnom izabraniku, ako ga je i imala, nikada nije bilo reči. 

Božen Žumbor do smrti je bila velika humanitarka i dobrotvorka, a preminula je 5. oktobra 2012. u Beogradu.

Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini, 6.novembra 2021. Ostaće upamćen po hitovima "I kad me svi zaborave", "Potražiću oči nešto zelenije", "Nevera", "Ti za ljubav nisi rođena" i mnogim drugim.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR