Glas Javnosti

IMOVINU PODELIO PRE SMRTI: Marinko Rokvić mislio na sinove, a evo šta je ostavio ženi kojoj je UMRO NA RUKAMA!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Marinko Rokvić se junački borio sa opakom bolešću i bukvalno do poslednjeg dana je vodio računa o svojoj porodici. Testament nije hteo da ostavlja, ali je imovina, ipak, podeljena.

Sada već pokojni pevač je odlučio da imovinu koju je stekao tokom života sa suprugom Slavicom raspodeli na ravne časti svojim sinovima i životnoj saputnici, kojoj je i umro na rukama, priča njegova koleginica sa estrade koja je želela da ostane anonimna za Kurir.  

- Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo. Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe. On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine i dodala:


- Dario, koliko znam nema nameru da živi u Srbiji i sva imovina koja je stečena u našoj zemlji ostaje Nikoli i Marku, a njemu su uvek vrata otvorena i ima gde da bude sa svojom porodicom kada dolazi. S druge strane, Slavica ostaje u kući na Banovom brdu, a pevači imaju svako svoju nekretninu. Kuća na moru ostaje Slavici. Stan koji su imali na Novom Beogradu su prodali i novac raspodelili tako što je stambeno osigurao sinove koji su tada zasnovali svoje porodice. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR