Glas Javnosti

Obračun Goce Tržan i Filarrija zbog PZE: Pevačica mu nije ostala dužna

Estrada
Autor: Glas javnosti

Goca mu nije ostala dužna

Filip Marinkov Filarri učestvovao je na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", ali nije uspeo da se plasira u finale pomenutog takmičenja. Međutim, on je definitivno očekivao mnogo više nego što je uradio, pa je usledilo razočaranje.

Filarri nije prošao polufinale, a od predsednice žirija prve polufinalne večeri, Goce Tržan, dobio je nula bodova. Pevač je to veoma teško podneo, pa se na društvenim mrežama zapitao da li je reč o homofobiji, s obzirom na to da je nastupao u haljini.
Iako je od polufinala prošlo više od mesec dana, strasti se ne smiruju, te je Filarri juče sreo Gocu na promociji takmičenja "Beogradski pobednik 24", koja mu je prišla da se pozdrave i iskoristio priliku da joj kaže šta mu je na duši.
- A, sad se ljubimo? Dobro, rešićemo iza kamere - najpre je rekao Filarri, a Goca nastavila:
- Nemamo šta da rešavamo. Objasniću ti šta da radiš. Samo te molim da ne lepiš nikome etiketu da sam homofob. Ja nikada nisam to bila. Ja sam prva osoba koja je podržala gej brakove i imala sam ogromne probmeme zbog toga. Mnogo prijatelja i saradnika imam koji su homoseksualci i svi me oni prate kroz celu karijeru. Ti imaš pravo da se ljutiš, ali ne smeš da lepiš nikome ništa, jer ljudi to jedva čekaju - govoila je ona.

Međutim, Filarri je bio uporan u tome da je njegov nastup zasluživao veći broj bodova, te je pevačicu napao da nije realno da posmatra samo pevanje, pa su okupljene medijske ekipe imale priliku da slušaju njihovu burnu svađu.


- Ja sam samo rekao svoj stav i kako sam ja to što ste mi dali nula bodova protumačio. Nije mi bilo jasno šta drugo nije moglo da ne štima. Jeste li gledali moju pesmu sa povezom!? Mislim da treba da se oceni i stajling i led ekrani... Da li vi meni hoćete da kažete da Džordži peva lepše od Zorje? Njemu ste dali 10, a Zorji osam. Pa, ipak niste gledali samo pevanje! Mislim da sam ja bio oštećen! Moj nastup nije za nulu. To je mišljenje većine.

Ipak, Goca je poznata kao neko ko je "bez dlake na jeziku", pa mu je dala neke savete kako da popravi pevanje, ali i radi na svom ponašanju.

- Nisi dobro pevao! Ti nisi zadovoljio moj kriterijum, to ne znači da si netalentovan, ovakav ili onakav. Ja sam slušala pevanje i pesmu. To što si se lepo obukao, za mene ne znači ništa. Na "Evroviziji" se peva! Vrlo sam realna, radim 30 godina, ti nemaš ni toliko. Uvredio si me jer su me prozivali da diskriminišem ljude. Ja nema problem da ti kažem zašto nisam glasala i svi koje poznajem su me podržali što ti nisam dala nulu. Ja mislim da ti za sada nisi dobar pevač. Nisi pogodio intonaciju, nijedan jedini stih. Ja sam tebe i gledala na tonskoj probi. Možda se popraviš, možda se ne popraviš. Jel se takmičiš na "Beogradskom proleću"? Super, vidimo se tamo - rekla je Goca i napustila kadar - prenosi jutjub kanal Radio svetski.
Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR