Glas Javnosti

Racija upala na nastup Seke Aleksić: Palo hapšenje

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica pevala na "crno", odmah usledilo hapšenje!

Pevačica Seka Aleksić nastupila je u jednom klubu u Cirihu, u noći između subote i nedelje, kada je švajcarska policija u jednom momentu prekinula njen nastup, saznaje Republika.

Naime, policija u Cirihu je utvrdila da vlasnik kluba u kojem je Seka nastupala nije imao radnu dozvolu, zbog čega je njena svirka održana "na crno". Zbog kršenja zakona, vlasnik je odmah priveden i zadržan u pritvoru.

Ovim povodom stupili smo u kontakt sa pevačicom, koja nam je preko svoje PR službe poručila da nije zadržana u policiji.


- Policija je došla na naš nastup u subotu uveče, ustanovili su da nisu adekvatne radne dozvole. Policija je uzela izjave i naplatila vlasniku kaznu, kao i kaznu za Seku i njen bend - naveli su iz PR službe Seke Aleksić.

Podsećanja radi, pevačica Seka Aleksić nedavno je doživela šok kada joj je na nastupu prišla devojka i zatražila da joj se potpiše na grudima. Naime, pomenuta devojka je veliki fan Aleksićke, pa nije mogla da je ne natera na ovaj potez. Međutim, Seka je to sa zadovoljstvom učinila, a potom uz osmeh poručila:

Odavno se nisam na s*** potpisala! I to tvrdu, tvrdu! Samo na velike! - rekla je Seka kroz smeh tom prilikom.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR