Glas Javnosti

Obezbeđenje prekinulo koncert Dragane Mirković: Izbila tuča na nastupu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Izbila je tuča na nastupu Dragane Mirković koji se održao prošle noći u Hanoveru!

Prošle noći pevačica i regionalna zvezda Dragana Mirković imala je nastup u Hanoveru, gde je održala koncert pred publikom koja je bila oduševljena. Dragana je podigla atmosferu do usijanja, a u jednom trenutku je nastup bio prekinut. 

Naime, na nastupu Dragane Mirković došlo je do sukoba momaka u publici, koji su bili u separeu. Izvor za Republiku otkriva šta se zapravo desilo.
Nastup Draganin su svi čekali, a onda u jednom trenutku je došlo do nesporazuma, problema nekog. Momci koji su bili u separeu do bina i Dragane su se posvađali, pokoškali i došlo je do tuče. Obezbeđenje je hitno moralo da reaguje, te je smirilo gospodu koja je našla da pravi problem, a Dragana je nastavila da ređa svoje hitove i publika je skakala sa njom sve do kraja nastupa - govori izvor i nastavlja:
- Nakon toga, svi smo se veselili, ta drama je zapravo prošla toliko neopaženo, tu na par minuta su remetili ljude koji su došli da se provesele.


Inače, ovo je bio prvi nastup Dragane Mirković nakon niza uspešnih velikih koncerata, koji su imali humanitarnu pozadinu u organizaciji ,,Srbi za Srbe".

"Moje kolege još uvek ne znaju za ovo, ja nisam ništa pričala baš iz razloga da se ne misli da se radi lične moje promocije. To je prvo što sam zahtevala i da ne moramo na početku to da kažemo, ali verujem da će mene moje kolege podržati i da ima divnih ljudi među njima", rekla je pevačica otkrivajući da je "najvažnija informacija", tačnije ova vezana za humantiranu stranu, izostavljena kada je najavljivala koncerte". Naša je želja da podsetimo te porodice kad sve bude gotovo i da ih ja lično upoznam. Ovo je nešto mnogo veće jer nisam sama, imam HO Srbi za Srbe. Milion dinara od svojih koncerata, lično mojih, doniram. Potrebni su sponzori da što više sakupimo novca", rekla je Dragana.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR