Glas Javnosti

Srećne vesti od DRAGANE MIRKOVIĆ iz dvorca u Beču, OVAJ MUŠKARAC je sve promenio! (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica objavila novi duet sa popularnim pevačem!

Folk zvezda Dragana Mirković snimila je duet sa hrvatskim pevačem Ivanom Zakom, koji nosi naziv "Kad srce stane". Pevačica je spot za pesmu snimila u dvorcu Ebenfurt kraj Beča, gde godinama živi. 

Stihovi ove pesme privukli su veliku pažnju.

- Ti kada me pogledaš sa srca mog pada prašina i da sam se zaljubila kaže sjaj u mojim očima. Kao da je čarolija ime moje sa tvojih usana. Kada me zoveš ne odgovaram, samo da mi ime ponavljaš. Koliko volim te, a život jedan, da ti to pokažem bar tri mi treba - poručuje, između ostalog, pevačica u ovoj pesmi.

- Svi mogu, ali nemoj ti da nedostaješ. Kad srce stane kasno je. Na tebe pomislim kad čujem ljubav. Ti moja sreća si i moja tuga. Svako "volim te" šapni glasnije - poručuje dalje Dragana uz kadrove nastale u njenom velelepnom zamku, pa je jasno da se maksimalno fokusirala na posao.

Foto:Printskrin/youtube

Podsetimo, Dragana je nedavno obavestila javnost da se posle 24 godine braka razvodi od biznismena Tonija Bijelića.

- Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju.

Glas javnosti R01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR