Glas Javnosti

Naš pevač prevario ženu sa njenim bratom: Šokirao javnost priznanjem

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Bojan Tomović odavno se povukao sa javne scene, međutim, jednom izjavom o preljubi je šokirao javnost.

Naime, Bojan Tomović bio je jedan od najpopularnijih dvehiljaditih godina, a publika ga je zavolela zbog hitova "Na distanci", "Plava motorola", "Nokia", "Jugić", "Sanja, Sanja" i mnogih drugih. Ipak, iako su mu mnogi predviđali ozbiljnu muzičku karijeru, u jednom momentu on je život promenio iz korena.

Tomović je potvrdio navode da je promenio veru kao i ime i prezime, a onda i potvrdio da je svoju bivšu suprugu jednom prevario sa njenim bratom od strica.

- Jesam, pa dobro to je bila zaj***ncija, ona je čak i navijala. Imali smo po 20 godina, igrali smo masne fote i pala je flaša na nas. Moja žena je čak i navijala da se poljubimo sa jezikom i šta fali? Fino se ljubi ozbiljno ti kažem.

Bojan je promenio veru i ime

Bojan je promenio veru i ime, ističući da je u islamu našao mir. Od tog trenutka zove se Ammar Moštrokol.


- U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači "život", tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život - rekao je pevač.

Međutim, pevač je ubrzo došao do zaključka da "nije dovoljno dobar da bi bio Musliman" pa je odlučio da bude agnostik.

- Braćo Muslimani, praštajte, ali previše sam ja prljav da bih kaljao vašu najčistiju religiju. Nisam dostojan da budem dobar musliman i zato se vraćam u svoj mali začarani krug tame i depresije. Oprostite još jednom… Agnostik Bojan - napisao je tada na društvenim mrežama.
On je kasnije iznenadio javnost otkrivši da boluje od bipolarnog poremećaja i da ima velike probleme.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR