Glas Javnosti

Saša Popović sedeći proziva učesnice "Zvezda Granda" (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Voditeljka takmičenja pokazala šta se deševa iza kulisa!

Saša Popović, kreativni direktor "Granda", nedavno je doživeo nezgodu, tokom koje je polomio nogu. Ovo ga nije sprečilo da učestvuje u snimanju nove emisije popularnog takmičenja "Zvezde Granda", u koju je došao na štakama. Tokom snimanja desilo se nešto zanimljivo, a sve je usnimila voditeljka ovog takmičenja, pevačica Ana Sević.

Naime, zbog povrede je Saša sedeo, a po bini je stolicu gurao voditelj Voja Nedeljković.

- Ljudi, ovo morate da vidite. Znači, taman pomisliš da ne može dalje, u "Zvezdama Granda" se nešto desi. Saša Popović sedi u stolici i Voja koji ga gura. Ovo morate da vidite za dve nedelje - napisala je voditeljka u okviru snimka na društvenoj mreži TikTok.

Inače, Saša se oglasio nakon povrede noge i hospitalizacije, te je tada najavio povratak poslu. On je objasnio da su ga mnogi zatrpali porukama i pitali u kakvom je sada zdravstvenom stanju i rekao da nema razloga za brigu.  

- Hvala svima koji brinu i pitaju, već danas se vraćam redovnim obavezama, imamo snimanje Zvezda Granda - izjavio je Popović.


Podsećamo, Saša Popović je 15. maja pao i ozbiljno povredio nogu, a na odeljenju ortopedije na Banjici je uslikan u invalidskim kolicima, sa gipsom do kolena. Njegova supruga Suzana Jovanović je sve vreme bila uz njega, a Grand je izdao saopštenje za javnost povodom celog nemilog događaja. 
- Saša Popović doživeo je nezgodu kada je padom na stepenik polomio nogu. Pružena mu je adekvatna pomoć na Institutu na ortopediju "Banjica" i stavljena mu je longeta. Oseća se dobro i sada je kod kuće. Hvala svima na ukazanoj brizi - poručili su. Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR