Glas Javnosti

Naš muzičar otkrio kako je smuvao devojku, a ona priznala šta je najviše nervira kod njega

Estrada
Autor: Glas javnosti

Luka Bijelović, koji nastupa pod scenskim imenom Pljugica i njegova devojka Anđela, gostovali su u emisiji Quiz, gde su progovorili o privatnom životu.

Pored pitanja koja se tiču poslovnih obaveza i karijere, oni su odgovarali i ona ona privatna, a najviše pažnje fanova privukli su dok su govorili o njihovom odnosu.

Oni su najpre otkrili i kako su se upoznali i ko je napravio prvi korak.

JK i Milica Pavlović zapalile Beograd brutalnim nastupom, publika poludela (VIDEO)

JK i Milica Pavlović zapalile Beograd brutalnim nastupom, publika poludela (VIDEO)„Početkom decembra 2022. godine u Beogradu smo se upoznali“, rekao je Pljugica, a Anđela se nadovezala:


„Dođi na rakiju je zapravo bilo. Skandalozno, ali istinito „, dodala je ona, pa otkrila da ju je Luka prvi startovao.

„Nikada se do tog trenutka nisam javljao devojkama na Instagramu, ali njoj jesam. Njoj sam odgovorio vatricom na stori, kao klasičan gaser 07. To je baš jezivo bilo, ali je prošlo“, objasnio je izvođač.

Na pitanje šta Anđelu najviše nervira kod Pljugice, ona je odmah imala jednu stvar na umu:

„Neodgovornost. Malo je neodgovoran, malo je i zaboravan“, poručila je Anđela, sa čim se Luka složio.


Par je priznao da se ne svađa često, a kada se to i dogodi, brzo se pomire. Takođe, na pitanje ko je ljubomorniji, Pljugica je imao spreman odgovor.

„Ne svađamo se. Možda povremeno oko nekih sitnica, ali to traje tri minuta i zaboravi se. Kada je reč o ljubomori, toga nema, ali sam teritorijalan. Kao kada imaš dobar auto koji je zaključan, znaš da niko ne može da uđe. Ali onda se nađu pojedini koji pokušavaju, e pa ne može. To nije do automobila, znam da neće da otvori, ali zašto bih dopuštao da to neko pokušava. To se zove teritorijalnost, ono što je moje je moje“, poručili su oni.


Glas javnosti/N02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR