Glas Javnosti

JK i Milica Pavlović zapalile Beograd brutalnim nastupom, publika poludela (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jelena Karleuša napravila održala je spektakularan nastup u Beogradu.

Nakon 11 godina, Jelena Karleuša, objavila je dva albuma pod nazivom "Alfa" i "Omega" kojima je oduševila vernu publiku koja već dugo čeka na to, a ona je odlučila i da im priredi spektakularan nastup u Beogradu na vodi. Ulaz je bio potpuno besplatan, a na crvenom tepihu pojavilo se gotovo pola estrade.


Jelena je imala više nego interesantne goste, a svakako je jedna od njih bila Milica Pavlović koja sa njom na novom albumu ima duet "Mashallah", a pesma je jedna od najslušanijih sa "Omege".Kada su Milica i Karleuša u izazovnim kostimima izašle na binu, publika je pala u trans, vrištala i oduševljeno pevala s njima.


Sa Jelenom je delio binu i Devito, koji je takođe sa njom snimio dupet na albumu "Omega". Publika je pala u trans kada je čulka prve taktove ove pesme. Takođe, jedna od gostiju bila je i Sajsi MC koja je takođe dobila gromoglasan aplauz, a inače je jedna od saradnika novih albuma Karleuše. Mimi Mercedes ništa manje zapaženo nije prošla kada se pojavila na sceni i zapevala svoje hitove, a jedna je od najzaslužnijih za uspeh " Alfe" i "Omege".

Glas javnosti/M01S
SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR