Glas Javnosti

Najviše je volela njegova iznenađenja: Toni je Dragani činio i ono što ona nikada nije zamišljala

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačici su uvek bila najdraža iznenađenja koja joj je Toni priređivao

Pevačica Dragana Mirković nedavno je objavila zvanično saopštenje da se stavlja tačku na brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem nakon 24 godine braka.

Oni su tokom najveće ljubavi dobili i dvoje dece, ćerku Manuelu i sina Marka. Živeli su idilično, te su imali vrlo skladan i srećan brak.

Pored velike ljubavi, bili su i materijalno situirani, kao što luksuzni automobili koje poseduju, dvorac kod Beča, sopstvena televizija, ali i nekoliko firmi.

Međutim, poznato je da su joj uvek bila najdraža iznenađenja koja joj je Toni priređivao, kako je ona isticala, bez ikakvog povoda.

Pa je tako na odmor 2017. godine odveo suprugu na Ostrvo ruža, ali joj i poklonio ogromno srce u okviru kog je ispisano "Apsolutno žena mojih snova".

Podsetimo, ekipa Paparaco lova posetila je nedavno i Draganino i Tonijevo rodno mesto, gde su popričali sa meštanima.

Nakon što su usnimili kuću, ekipa emisije porazgovarala je sa meštanima Kasidola.


- Čula sam. Oni su familija tamo gde se moja starija ćerka udala. Oni su ljudi dobri...Tonija nisam videla, a i da sam ga videla, ne bih ga poznala - rekla je jedna meštanka, dok je drugi otkrio da su njegov deda i Draganin zapravo rođena braća:

- Razvode se?! Nisam znao to do sada, prvi put čujem od vas, a zbog čega?! Ma gde je našao...Dragana je mnogo dobar čovek. Moj deda i njen deda su braća rođena, šta ja padam, pitaj Boga - rekao je on.

S druge strane, Tonijev komšija iz njegovog rodnog sela Šimić, rekao je da je čuo da se Toni i Dragana razvode već dve godine.

- Jaoj, on je u Švajcarskoj godinama, tu je njemu poreklo. Morate ići gore asfaltom i kada uđete u kuće, nemojte ići levo, nego idite desno...Ja sam čuo da su se razveli već dve godine. Našao mlađu od nje, baš me je čudilo zašto su se razveli, a kada je upoznao prvi put kupio je karte za celu publiku, toliko je imao para - kaže on.

S druge strane, drugi meštanin ne veruje u priče da se razvode, ali kaže da njegove kuće uopšte nema.

- On je uslikao jednu kuću ovu od tetke, prazna kuća, porušena je. Nema uopšte kuće, on je dogovorio radove i ključ u ruke...On i Dragana su bili jednom u domu, pevali i svirali, ima deset godina. On dođe, jer ima tetku tu. Ma jedu go**a, možda nije to, trebalo je već pre - rekao je drugi meštanin, a onda je treći nastavio:
- Dragana je više bila zaljubljena, slušala i verovala mu, ona nije htela da rastura porodicu - dodao je treći.Glas javnosti/T02S


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR