Glas Javnosti

LJUBAVNICA TONIJA BIJELIĆA TRUDNA? Dragana potpuno skrhana

Estrada
Autor: Glas javnosti

Dragana Mirković je donela odluku da se razvede kad je saznala da je Tonijeva devojka ostala u drugom stanju!

Muzička folk zvezda Dragana Mirković juče je izdala zvanično saopštenje i obavestila javnost da se nakon 24 godine razvodi od svog supruga, biznismena Tonija Bijelića. Kako Republika ekskluzivno saznaje, Dragana je donela ovu odluku nakon što je saznala da je nova devojka njenog supruga trudna!

- Kao što je Dragana izjavila, Toni i ona već tri godine nisu zajedno. On ima mlađu devojku, sa kojom živi u Nemačkoj. Dragana je kao požrtvovana majka sve krila, pokušavajući da spase decu od skandala, ali joj je prekipelo kad je saznala da je Tonijeva ljubavnica trudna. Shvatila je da mora da obavesti javnost i decu posle ove izdaje - rekao je za Republiku upućen izvor.

Ovo priču je potvrdilo nekoliko osoba bliskih Dragani. Kako su ispričali, pevačici je teško palo to što je Toni našao drugu, ali je zbog dece pokušala da spase brak. Međutim, sve se promenilo kad je saznala da je Tonijeva ljubavnica trudna.

- Da, istina je, Dragana je saznala da Toni čeka dete sa drugom i potpuno se slomila. Ona je poslednja osoba koja je zaslužila ovako nešto. Više od dve decenije je živela za njega i decu koju mu je rodila, ali preko ovakve izdaje nije mogla da pređe - ispričala nam je Draganina bliska prijateljica.


Podsetimo, Dragana je otkrila svoju stranu priče.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - saopštila je Dragana Mirković juče.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR