Glas Javnosti

Mirka Vasiljević progovorila o braku: Velike turbulencije

Estrada
Autor: Glas javnosti

Glumica Mirka Vasiljević ima četvoro dece sa fudbalerom Vujadinom Savićem, a sada je objasnila zbog čega nakon 15 godina i dalje nisu rekli sudbonosno "da".

- Naravno da želim venčanje i desiće se, ali moram da kažem da sam ja kriva što još nije došlo do toga! Vujadinu je važno da se to obavi, što se njega tiče, svadba može da bude već sutra! On bi posle nekoliko poziva organizovao sve, dok ja, kao svaka žena, ulazim u detalje, pa razmišljam i o boji salveta. Mada, kako sam starija, shvatam da je jedino bitno da nam svi dragi ljudi i naša deca budu tu, da se lepo provedemo i da napravimo uspomene, koje će da nam greju srce i dušu kad ostarimo. Oboje smo iz tradicionalnih porodica, tako da će svadbe biti, samo da se poklope sve kockice - rekla je Mirka i dodala:

- Pošto je on i dalje u fudbalu, često je zauzet, ima samo dve pauze, u maju i decembru. Kad napokon dođe to slobodno vreme, više volim da otputujemo negde zajedno i da se posvetimo samo nama. Željni smo mira, da ne jurimo nigde, da ne gledamo na sat... I tako svaki put kažemo: "Još ovaj odmor", a onda još sledeći... Sve ostalo vreme čekam njegov karantin, pa utakmicu, pa brinem da li će pobediti... Takav život je neizvestan i turbulentan, stalno sam na nekom "čekanju"...
- Ja sam uz njih odrasla, u njihovoj porodici sam od svoje 19. godine, zaista se dobro poznajemo. Ukoliko dođe do situacije da mi nešto ne odgovara, ja im otvoreno kažem. Dule i ja smo sličniji, tako da odlično funkcionišemo, dok sa Marinom ima situacija kada se jedno misli, drugo se desi, treće se razume. Zato s njom više razgovaram, ali moram oboje da ih pohvalim da su mi velika pomoć oko dece - kaže Mirka.


Mirka kaže da je sa svekrvom Marinom i svekrom Duletom Savićem u odličnim odnosima.

"Nije jednostavno biti majka"

Mirka je jako mlada postala majka, a sada je priznala da joj sa decom nije uvek lako.
- Nije jednostavno biti majka, morate da imate oči i na leđima. Detetu treba biti i prijatelj, ne samo roditelj. Danas je to veliki izazov, a ja se trudim da budem pre svega najbolja verzija sebe - rekla je Mirka.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR