Glas Javnosti

Jovana Jeremić ne staje samo na jednoj vili: Traži još nekretnina od dečka

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jovana Jeremić se ne zaustavlja, jedna vila joj malo, želi ih pet!

Jovana Jeremić dobila je od svog partnera, biznismena Dragana Stankovića, vilu u Grockoj, o čemu je za Alo! nedavno pričala i ekskluzivno pokazala kutke njenog dvorišta, ali joj to, kako kaže, sada nije dovoljno. 

Pored vile "Jovana", voditeljka bi želela da poseduje još četiri luksuznih domova i to svuda po svetu.

Znaš, ja neću da imam stan, neću ni kuću, ja hoću vilu i neću da imam jednu, hoću da imam pet vila, jednu u Monte Karlu, drugu na Dedinju, treću na toj jednoj lokaciji, četvrtu, ne znam, u Španiji. Znači ja, volim da budem gazdarica, ja sam ćerka gazde i ceo život kao klinka sam bila gazdarica - rekla je Jeremićeva i dodala da je svoje snove ostvarila:

- Meni se sve ostvarilo i stan u centru Beograda i "Rolex" i auto i frajer. I sad svima zadajem domaće zadatke, sad 90 posto žena u Srbiji treba da uče od mene kako se osvaja frajer.


Kako je istakla voditeljka, ne planira da rađa decu u narednih deset godina.

- Dragan i ja zajedno prevazilazimo sve poteškoće. Mi smo bukvalno lice i naličje istog novčića, isti smo. I onda stvarno kada nađeš tu idealnu polovinu, ja sam toliko zahvalna gospodu Bogu na svim stvarima što mi je dao, toliko me je blagosiljao, toliko mi je dao darova u životu. Ogromnu karijeru, dete koje je prepametno, preslatko. Dva muža, pošto je meni Dragan faktički vanbračni partner, znači dva muža, dve svekrve. Kada sa 33 godine doživiš da si se ostvario na svim poljima, to je blagoslov - navela je Jovana koja još uvek ne razmišlja o udaji.Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR