Glas Javnosti

MIRA ŠKORIĆ OTKRILA ISTINU O JEDNOJ PESMI KOJA JE POSTALA HIT : Marina Tucaković je tražila jednu stvar od nje

Estrada
Autor: Glas javnosti

Mira Škorić je više decenija na estradi, a tokom svoje karijere otpevala je brojne hitove. Sada je otkrila i zanimljivost da ju je pokojna Marina Tucaković ucenila da mora da otpeva pesmu koju ona nije želela.

U pitanju je Mirin veliki hit "Zašto nosiš prsten moj", a Mira otkriva šta se dešavalo.

- Bilo je to 1991. godine kada su album radili Marina, Futa i Zlaja. Nisam htela da snimim pesmu Zašto nosiš prsten moj, čupala sam kosu sa glave. Marina me je ucenila i rekla da ako je ne snimim neću dobiti nijednu pesmu - ispričala je Mira u emisiji "Milizam".

Mira je prošla težak period zbog bolesti, o čemu ne voli toliko da priča jer ne želi da se seća. Međutim, priznaje da joj je bilo teško što su ljudi iz njenog okruženja i kolege mislile da neće preživeti piše 24sedam


- Tokom cele karijere imala sam ozbiljne lomove. Mene je snašla ta užasna boleština i o tome ne volim da pričam... Teško mi je i samo kada se setim tog perioda kada sam imala četiri operacije na onkologiji, kada mi je život visio o koncu, s pitanjem da li ću ikada moći da pevam, pa sve te medijske pauze koje su išle uz to. Najgore mi je bilo što su mnogi iz mog okruženja, neki mediji, pa čak i prijatelji i kolege mislili ma nema ništa od nje, dosta je i pevala - ispričala je pevačica, pa dodala:

- Imala sam teške borbe, terapije, periode izolacije, a to su strašni lomovi. Snagu sam našla u činjenici da nikada nisam prihvatila bolest. Nikada nisam poklekla, kada je bilo teško pa i najteže, ja sam se dizala i išla napred. Medijske pauze su me mnogo koštale, a svi ti nazovi prijatelji oko mene su se radovali.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR