Glas Javnosti

Mira Škorić progovorilla o zdravstvenom stanju - četiri puta su je operisali

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Mira Škorić progovorila je o novim pesmama, promeni imidža, svojoj naslednici kao i o zdravstvenom stanju o kom se puno pisalo.

- Spremam dve nove pesme u septembru i dva nova spota koja su dobro osmišljena. Jedna pesma je duetska, sa poznatim pevačem, a druga solo. Taj pevač je veliko ime, ali neću otkrivati ništa sem toga. 2019. godine sam radila koncert u "Sava centru" i bilo je fenomenalno, a onda je došla korona i sve pokvarila, nije se nastupalo, nije bilo adekvatnih pesama...

 
Nemam ja taj kompleks da pravim na Ušću koncert, bila sam gost kod Zorice Brunclik na Tašu i taj prostor mi se dopada, tu bih napravila svoj koncert- rekla je za medije pevačica koja ističe da je ćerka čini ponosnom.

- Jako sam ponosna na moju ćerku, pokazala se za vreme pandemije kao junak, ona je zapravo moj veliki junak. Iako će ona uvek biti za mene mala devojčica, ona je jedan savesni lekar i odličan čovek. Moj najveći ponos i uspeh je moja ćerka - rekla je pevačica pa se osvrnula na nove muzičke trendove.

- Žao mi je što što više nema kriterijuma u muzici. Samo mi je drago što mladi pevači pevaju stare pesme, iz osamdesetih i devedesetih, i pop i folk. To su prave pesme, one žive - zaključila je ona, pa otkrila pravu istinu o svom zdravstvenom stanju.

 - Dušmani najviše pišu i pričaju o mom zdravlju, oni bi najviše želeli da me vide na nekom od ovih modernih groblja. Ja sam sasvim dobro, zdrava i prava. Ranije sam dosta toga tolerisala, ali više neću, braniću se nekim svojim metodama jer ne može više ovako. Ja sam govorila o tome kao neko ko nije imao nikakve simptome i završi kao onkološki bolesnik i četiri puta se operiše. Dala sam jednu ispovest, a iz te ispovesti su ljudi pravili nove, dodavali svoje, dopisivali, davali dijagnoze... - zaključila je Mira prenosi pink.rs.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR