Glas Javnosti

MARIJA I VERICA ŠERIFOVIĆ SE POSVAĐALE U PRODAVNICI : Jedna cifra nije bila prihvatljiva za kupovinu, Marija je rekla svoje

Estrada
Autor: Glas javnosti

Marija Šerifović i njena majka Verica Šerifović kad god mogu vreme provode zajedno, a pevačica te trenutke zabeleži kamerom pa snimke objavi na svom Jutjubu.

Njeni fanovi obožavaju da gledaju klipove, naročito one s Vericom, pa je Šerifovićka sada snimala kako to izgleda kad joj majka dođe u goste pa je natera da odu u nabavku.

- Vera neko vreme nije bila kod mene, ali sad je stigla i to u jednoj ruci ima Luj Viton torbu, a u drugoj metlu. Tako da VIP čistačica je stigla, svetska čistačica - našalila se Marija na samom početku, a onda se nadovezala Verica na to što Šerifovićeva slabo kuva.

- Miš može da umre u tvom frižideru, da crkne! Samo naručuješ, nema ništa kuvano, znači propast. Idemo u nabavku, ali kaži ko plaća preduzeće ili? - našalila se Verica, a Šerifovićeva je potvrdila da ovoga puta ona plaća.

Kada su stigle u prodavnicu, Marija je tražila da se dogovore oko budžeta, te pitala majku da li joj je dovoljno pet hiljada dinara.


- Pa bolje da se vratimo onda odmah kući. Šta da kupim sa pet hiljada, bolje da se vratim kući. Pa ti hoćeš i meso i još svašta nešto. Kad otvoriš frižider, svaki put kažeš da imaš isto, pa šta hoćeš, magare u njemu?! - odbrusila je Vera i nasmejala naslednicu

Kupovina je počela, Verica je tražila od Marije da je ne požuruje, ali je onda majka izbacila ćerku iz takta, jer je gledala da li da kupi novi toster.

- Šta će ti to? Je l si normalna, neću da platim toster! Polazi! Je l razumeš da ne treba da vičeš na mene u prodavnici! - kroz smeh je rekla Marija majci, koja je naposletku odustala od kupovine tostera.

Kada su došli na kasu, račun je ispao 15.600 dinara.

- Dobro ja ću da platim 15.000, a ti daj ovih 600 - rekla je Marija, a onda su otišle kući, gde su se odmah bacile na isprobavanje novih stvari koje su kupile.

Glas javnosti/D03S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR