Glas Javnosti

MARIJA ŠERIFOVIĆ ŽELI DA OBEZBEDI KROV NAD GLAVOM OVOM ČOVEKU: Potresna priča MLADIĆA ledi KRV U ŽILAMA

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ovo su svi detalji

Marija Šerifović jako se potresla nakon što je videla snimak talentovanog uličnog pevača iz Zenice Mustafe Hrustića, koji živi ispod mosta.

Na Jutjubu se pojavio snimak ovog talentovanog mladića, a prema podacima koji pišu ispod videa on nema novca za stanarinu.

- Mustafa peva od svoje sedme godine. Danas je punoletan i od svoga pevanja ne može da plaća stanarinu i da se hrani. Jutros smo ga snimili u šatoru pod mostom na zeničkoj petlji. Nije mogao da plaća stanarinu pa je dobio otkaz, odnosno iseljenje. U šatoru Mustafa živi već šest dana, a najgore je što ne vidi "svetlo na kraju tunela". Odnosno, ne zna kako će zaraditi novac da zakupi jednu sobicu i osigura sebi hranu za život. Mustafa nema roditelje, a ni rodbinu. Sada bi mu bilo najbolje da pronađe bilo kakav stalni posao da može da zaradi za život jer od pesme se više ne može živeti bez obzira na talenat - piše u opisu videa na jutjub kanalu Srećka Stipovića.

Marija je zamolila sve koji znaju gde je ovaj mladić da joj se jave. A osim krova nad glavom, želi da mu spremi i jedan poklon
foto: instagram printscreen

Marija je zamolila sve koji znaju gde je ovaj mladić da joj se jave. A osim krova nad glavom, želi da mu spremi i jedan poklon.

- Ovaj momak spava negde u Zenici ispod mosta. Zove se Mustafa. Ako bilo ko iz Zenice može i želi, neka ga nađe, neka mi se javi i neka mi bude kontakt. Da Mustafa dobije dom i mašnu - napisala je Marija.

Inače, Mustafa u videu priča kako bi se prijavio za "Zvezde Granda", ali da nije u mogućnosti. Upravo taj deo je Marija podelila na svom Instagramu.

- Tu treba imati novac. Mogu otići na Zvezde Granda da se prijavim, ali kako? Ne mogu ja sa 10 maraka otići tamo. Džabe, treba para da se lepo obučeš, da imaš mašnu. Treba se predstaviti odakle si, ime i prezime, koliko imaš godina. Ja bih se prijavio, ali nisam u mogućnosti. Drugo, nemam ni roditelja, nemam nikog svog - rekao je mladić u videu.

Glas javnosti / E02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR