Glas Javnosti

LJUBAVNA PRIČA ZORICE BRUNCLIK KAO NA FILMU : Podelila detalje koje NIKO NIJE ZNAO DO SADA

Estrada
Autor: Glas javnosti

Brak Zorice Brunclik i Miroljba Aranđelovića Kemiša traje gotovo četiri decenije, a mnogi tvrde da o ljubavi kakvu oni imaju sanja većina.

Nihova neverovatna ljubavna priča ne ostavlja nikoga ravnodušnim, a svojevremeno je Zorica govorila o njihovom prvom susretu koga se i danas seća sa osmehom.

Kad sam ga srela nisam znala da je on čovek za mene. Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. O njemu se pričalo u svim krugovima, a na mene nije obraćao pažnju. Ljubio mi ruku kao tetki!– rekla je pevačica.

S obzirom da je Zorica neko ko ne preza i ko nikada nije imao dlake na jeziku ne čudi što je upravo ona prva startovala Kemiša i to na filmski način.


-Ubiće me što pričam ovu priču. Bili smo zajedno na koncertu, a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem ja i zateknem ga kako sedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola a oko njega deset lepotica i ja ih pitam šta radite vi sa mojim mužem?
– nasmejala je sve svojom pričom.

Izgleda da iako su ga spopadale zgodne cice tokom mladosti, Kemiš ipak nije uspeo da odoli šarmu danas jedne od najvećih zvezda na estradi sa kojom i nakon toliko decenija živi pravu bajku.

– I dan-danas se držimo za ruke kada spavamo. Miroljub i ja smo se „našli“, isti smo! Decu sam učila da je kompromis veoma bitan u braku. Pametna žena treba da ćuti, sačeka da prođe bura, pa onda kaže šta joj smeta kod partnera – objasnila je Zorica.

Glas javnosti/Grand

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR