Glas Javnosti

ZORICA BRUNCLIK ZBOG KEMIŠA NAPRAVILA OZBILJNU GREŠKU : Otkrila kako se tada osećala

Estrada
Autor: Glas javnosti

Zorica Brunclik i Kemiš koji su i danas zaljubljeni kao i prvog dana, primer su na estradi za skladan par koji javno govori o njihovom odnosu.

Kao i svaki odnos i njihov je prošao kroz različite faze, a Zorica je nedavno ispričala kakvu je ludost jednom učinila upravo zbog svog supruga.

- Zbog ljubavi sam se ošišala maltene do glave pošto mi je Kemiš rekao da to uradim. To je neka naša faza, on je meni rekao da sam demode i da postoji frizer za te modern frizure I ja odem i ošišam se - ispričala je pevačica koja je ubrzo shvatila da je napravila grešku.


- Jao majko kako je to bilo strašno, pokajala sam se čim sam izašla iz salona, a što je najgore kada me je video, on jedva da je primetio. Džabe sam se šišala, sada to ne bih uradila 6 puta da mi kaže - iskrena je Brunclikova.
Koliko god oni bili primer idealnih supružnika postoje neke stvari koje Zoricu nerviraju kada je njena druga polovina u pitanju.

- Ne gasi svetlo uopšte po kući. Ko šta radi, ja samo idem i gasim svetlo za njim. Ja samo gunđam, on govori kako zaboravlja. Pa ne može godinama da zaboravlja, isti je problem i danas - otkrila je pevačica nedavno u emisiji “Zvezde Granda Specijal”.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR