Glas Javnosti

KATARINA ŽIVKOVIĆ OTKRILA SVOJ BLAM IZ MLADOSTI : Otkrila šta nije trebalo da uradi

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Katarina Živković radi punom parom na terenu, a nedavno je objavila duet sa kolegom Emrahom Emšom koji je osvojio srca miliona slušalaca što je čini posebno srećnom.

– Drago mi je što se pesma ozbiljno zavrtela. Kada smo je snimali nismo ni sumnjalu u njen uspeh jer je emotivna i zaista smo se potrudili i za spot i za pesmu i to je publika prepoznala– rekla je Katarina koja svoje pesme voli kao roditelji svoju decu i teško joj je da izdvoji omiljenu, međutim priznaje da postoji jedna zbog koje se kaje.

– Moje pesme su ozbiljne ali imam jednu pesmu za koju mislim da je blam. Ne želim da kažem koja je, inače je veliki hit u Hrvatskoj. Mislim nije blam, ali meni se jednostavno ne sviđa. Bila sam mlada, nisam znala i zato sam je snimila-
 otkrila je svojevremeno na Grand televiziji.Pevačica se osvrnula i na takmičenje “Zvezde Granda“ kojeg je bila deo sa samo 17 godina, a koje i danas rado gleda kada joj obaveze dozvole.

– Toliko su strogi i zahevni da bih umrla od treme da stanem pred njih iako imam ovoliko godina. Sa druge strane sa punim pravom su takvi zato što imamo previše pevača. Svašta se dešava i svašta moramo da gledamo– rekla je ona.

Glas javnosti/Grand online

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR