Glas Javnosti

KATARINA ŽIVKOVIĆ: Nakon 9 godina, obnovila se i odmah POHVALILA NOVIM SILIKONIMA

Estrada
Autor: Glas javnosti

Katarina Živković je otputovala u toplije krajeve na zasluženi odmor i odmah se pohvalila atributima u kupaćem kostimu.

Pevačica je posle radnog perioda odlučila da ugrabi malo sunca i nabaci ten u toplijim krajevima, pa je otputovala na Maldive na zasluženi odmor.

Odmah se pohvalila fotografijom u kupaćem, a ovog puta je u prvi plan istakla grudi za koje su mnogi prokomentarisali da su "nove", a neki su joj u komentarima skrenuli pažnju da je jako sunce i da bi trebalo da namaže grudi.

Podsetimo, Katarina Živković je među prvima priznala da je ugradila silikone u grudi, pre devet godina, a početkom 2023. pisalo se da će sebe počastiti remontom istih i uvećanjem poprsja.

"Nikada nisam govorila o tome šta sam na sebi radila ili šta ću uraditi, ne zato što sam protiv zahvata, već zato što smatram da je to stvar moje intime, a i svakako su sve korekcije okom vidljive i ne mogu da se sakriju. Tačno je da vodim računa o svom izgledu i da se godinama negujem kod iste doktorke, ali isto tako vodim računa i o svom zdravlju, redovno treniram, pazim šta jedem, ali radim i na unutrašnjoj lepoti, jer smatram da nas najviše oblikuje ono što nosimo u sebi", poručila je pevačica nedavno za "Alo".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR