Glas Javnosti

Ispovest devojke lakog morala: Političar joj ŠMRKAO KOKAIN SA ZADNJICE

Estrada
Autor: Glas javnosti

Potresna ispovest elitne prostituke koja je zbog političara prošla kroz pakao!

Tema elitne prostitucije neizbežna je godinama unazad u domaćoj javnosti. Na današnji dan pre pet godina, VIP prostitutka iz Beograda, koja je tada imala 27 godina, otkrila je šokantne detalje ovog najstarijeg zanata, kao i to kakva je sve poniženja trpela zarad novca. 

Ona je poznata po velikom broju klijenata, ali i po tome što je svojevremeno prebila policajku. 

- Za vikend sam zarađivala i 3.000 - 4.000 evra! Sigurno vam zvuči nemoguće, ali verujte mi da je tako bilo. Naravno, nije tako stalno, niti je bilo tako na početku, ali kada budete u šemi sa državnim vrhom, ministrom, političarem onda vam je sve jasno. Oni su spremni nenormalne cifre da plate, ali isto tako traže nenormalne stvari zauzvrat - počela je priču tada prostitutka, koja nije krila kako je najviše zarađivala:


- Sa jednim ministrom sam proputovala pola Evrope. Gadi mi se sad kad pomislim šta mi je sve radio, a morala sam da mu se kezim i glumim da uživam. Taj čovek je tražio da se skinem gola i da on sa mog tela šmrče kokain. Zatim bi uzeo flašu vina i počeo da me prska svuda, a najviše bi mi sipao u uši i potom bi ih lizao i pio iz njih. Odvratno mi je dok pričam, a zamislite tek kako mi je bilo da legnem sa njim. U najgorem sećanju mi je ostao jedan političar koji je na veoma visokoj poziciji, čija sam i dan danas robinja. On mi je napravio ožiljke koje će mi ostati za ceo život, zbog njega i kad budem izašla iz ovog posla neću moći da imam decu - ispričala je ona ona i nastavila da objašnjava kako je on tražio i sado-mazo usluge.

"PRSKAO ME JE VINOM, SIPAO BI MI U UŠI, PA LIZAO I PIO IZ NJIH"

- U početku je bilo sve ok, on je tražio da ga vezujem, da ga bičujem i gazim štiklama. Sve sam to radila, voleo je da mi glumi kuče, tj. da bi lakše shvatili taj političar je voleo takozvane domino dame i od mene je to i napravio - kaže ona i dodaje da joj je on pričao kako voli da bude u podređenom položaju, baš zato što je realno veoma moćan.

- Davao mi je velike pare, postala sam njegov lični rob. Kada bi me drugi klijenti hteli, on bi zvao mog makroa i duplo bi mu plaćao, ma troduplo. Ovog briga za mene, bitne su pare. Jednom me je bukvalno iznajmio na mesec dana i tada mi je radio svakakve gadosti. Muka mi je bilo od njega, ali sam želela da ga iskoristim pošto se on zaljubio u mene. Preko njega sam htela da izađem iz ovog pakla prostitucije, u njemu sam videla spas.


Inače, ovu VIP prostitutku su svojevremeno prebili zbog političara. Naime, ona je imala aferu sa visokopozicioniranim političarem koga je ucenjivala trudnoćom, pa je on poslao obezbeđenje da je prebiju.

- Kada sam mu javila da sam trudna sa njim, što je bila apsolutna istina, on je poslao svoje obezbeđenje da me prebiju. Nakon toga su me bukvalno kidnapovali i odveli nekom njihovom ginekologu koji mi je uradio abortus - ispričala nam je ona tada.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR