Glas Javnosti

Naša pevačica imala HITNU INTERVENCIJU: Sara Reljić morala na operacioni sto

Estrada
Autor: Glas javnosti

Nikada nije htela da priča o ovoj bolnoj temi!

Sara Reljić, bivša učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga" i poznata pevačica, nedavno je javno progovorila o svojoj hrabroj borbi sa strašnom dijagnozom - rakom dojke. Kako je navela, nije želela da ističe ovu temu i pravi od sebe žrtvu, ali je odlučila da otvoreno podeli svoje iskustvo kako bi pomogla drugima i uputila javni apel.

Reljićevu su neretko pratile spekulacije o njenim grudima, a mnogi su sumnjali da je imala estetsku operaciju ugradnje silikona. Međutim, Sara je konačno otkrila istinu o svom fizičkom izgledu. Ona je istakla da na početku karijere nije imala silikone, ali da je kasnije bila primorana da ih uradi zbog ozbiljnog zdravstvenog problema.


Tada kada je počelo o tome da se piše nisam imala silikone, u međuvremenu sam ih uradila - iskrena je bila Sara, a na voditeljevo pitanje o tome zašto je to uradila, ona je priznala:

To je neka tema o kojoj ne bih govorila, nažalost. Nisam se pokajala uopšte, ali imala sam predivne grudi i pre toga.

Inače, pevačicu su napadali tvrdeći da je silikone uradila zbog pritiska estrade i tadašnjeg dečka, ali Sara je odlučno demantovala ove tvrdnje.

Podsećanja radi, Reljićeva je nedavno priznala da joj je kolega i bišvi cimer iz prve sezone rijalitija "Zadruga", Sloba Radanovićslao poruke dok je još bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR