Glas Javnosti

IMA SE MOŽE SE : Ivana Selakov kupila imanje na Zlatiboru, sagradila vikendice, a sve krenulo od stana na Altini

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Ivana Selakov izdvojila je malo bogatstvo za nekretnine zajedno sa suprugom Predragom Mirkovićem. Kupila je imanje i izgradila dve kuće, za koje su mediji pisali da je dala čak pola miliona evra, a kako kaže, preduzetnik je već 15 godina.

- Uvek sam razmišljala da mi koji se bavimo muzikom, pogotovo žene, ne znamo kada će to stati. Moj Peđa je uvek želeo da ima vikendicu, da bude van grada i na kraju smo se odlučili za mesto pet kilometara od Zlatibora. Da bude van grada, gde je netaknuta priroda. Trčkaraju divlji konji i prelepo je... To smo uzeli za nas, za porodicu i prijatelje, a u perspektivi da bude i neki biznis. Lepo je - otkrila je Ivana, pa se osvrnula i na svoj odnos s nevenčanim suprugom Predragom Mirkovićem, s kojim je u vezi od 2008. godine.


U početku je bilo: "Ima vremena", a sad nema poente za svadbom. Imamo dete, imamo zajednicu koja je vanbračna. Sada, kad bismo se venčali, kao, čemu to? Mnogo je bitnije imati skladnu zajednicu i porodicu od jednog papira. Ja sam odmah bila zaprošena i tada nam je bilo bitno da se skućimo. Krenuli smo sa stanom na Altini u Zemunu. Malo-pomalo. Bilo nam je bitnije da funkcionišemo dobro privatno i poslovno jer smo mi i privatni i poslovni partneri. Dete kao apsolutno najbitnija stvar jedne takve zajednice. Kruna je opasnica, ima svoj karakterić, koji je više tatin. Obožava muziku, videćemo da li ima glasa, prerano je.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR