Glas Javnosti

Ivana Selakov o novoj saradnji kao i o kolegi Darku Radovanoviću i noći kada je nastradao

Estrada
Autor: Glas javnosti

Nova saradnja sa Sedativom i pesma koja se već uveliko zavrtela.

U emisiji Premijera - Vikend specijal Nemanja Vujičić razgovarao je sa našom fenomenalnom pevačicom Ivanom Selakov. Ona je govorila o novoj poslovnoj saradnji.
- Super sam, nova saradnja sa Sedativ Bendom, pesma se zove Ti i ja, a do saradnje je došlo tako što je on mene zvao. To je bila Ivanova ideja, poznao me, dopao mi se kao čovek, i snimili smo jednu baladu usred leta koja super prolazi. Ima skoro milion pregleda za nekoliko dana, što je super uspeh za jednu pop baladu - kaže Ivana- prenosi pink.rs


Ivana se ovom prilikom prisetila i pokojnog kolege Darka Radovanovića, koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nezgodin, a sa kojim ima duet koji je postao evergrin Ako je do mene.
- On je to zaslužio da se ta pesma peva, Darko Radovanović, uskoro je godišnjica njegove pogibije, uvek se potrudim da odem na godišnjicu pogibije, na nekima nisam bila zbog privatnih obaveza. Uvek ga se setimo kakav je sjajan pevač, radnik, drugar i kolega bio. O njemu stvarno sve najlepše, zaslužio je da ga se setimo - priča pevačica.
Potom se prisetila kobne večeri kada je saznala da njen dragi kolega više niej među živima:
- Nikada neću zaboraviti, trebala sam da imam svoj prvi nastup u Budvi u čuvenom Trokaderu, tamo kad nastupaš znači da si postao poznat. Čekali smo u restoranu da počne nastup i počeli su telefonski pozivi Je l istina? Jel ste čuli?, mi smo mislili da su dezinformacije, međutim ispostavilo se da je istina. Nismo ni imali nastup koliko nam je bilo loše, iz poštovanja prema njemu nismo imali nastup niti su oni otvorili klub to veče. Pokazali su da su pravi prijatelji i veliki ljuid. Bili smo van sebe, to je bilo jedno užasno veče ne mogu ni da zamislim kako je bilo njegovoj porodici - kaže Ivana Selakov.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR