Glas Javnosti

Hospitalizovana Tereza Kesovija

Estrada
Autor: Glas javnosti

Tereza Kesovija je hospitalizovana na Kliniku za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević".

Naime, ona se oglasila odatle i priznala da je nedugo nakon proslave svog rođendana početkom oktobra shvatila da bolovi u njenoj desnoj nozi ne prestaju i da mora da potraži lekarsku pomoć. 

- Učinila sam to u trenutku kada je bol postala već nepodnošljiva i kada zbog nje više nisam uspevala da zaspim - priznaje Tereza. 


Nakon što su je pregledali, doktori su joj rekli da lečenje mora nastaviti u bolnici, kako bi se sanirala jaka upala potkožnog tkiva na njenoj desnoj nozi.

- Iskreno, nije mi bilo to drago to da čujem. Ja sam se nekako nadala da će moći bez toga, ali verujem lekarima i izuzetno poštujem njihov težak rad, pa sam ih poslušala, spakovala se i pre par dana došla u bolnicu - govori Tereza za Jutarnji.hr.

Uprkos svemu, ona je i dalje dobro raspoložena, i ni u jednom trenutku ne napuštaju je njena vedrina i optimizam, po kojima je poznata.


- Ja sam tu u najboljim mogućim rukama, a da se stanje popravlja vidim i sama jer me noga sve manje boli. Naravno, i dalje je osećam, što je i normalno jer nije to upala koja će tek tako sama od sebe nestati. Moram da pijem lekove i moram da ležim tako da mi je desna noga u povišenom položaju. Moram da štedim tu nogu, ali sve sada ide na bolje pa se nadam da ću uskoro izaći iz bolnice - govori Tereza.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR