Glas Javnosti

FILIP ČUKANOVIĆ PRELAZI NA NOVU TELEVIZIJU : Otkriveno je u čijoj redakciji je uskoro

Estrada
Autor: Glas javnosti

Početkom jula ove godine odjeknula je vest da je voditelj Filip Čukanović dao otkaz na Prvoj televiziji.

Voditelj je pronašao svoju novu redakciju i gledaoci od sada pratiti na Radio Televiziji Srbije!

Detalji njegovog prelaska na RTS nisu otkriveni, te još uvek nije poznato šta će tamo tačno voditi.

Voditelj je neko vreme proveo odmarajući u Kanu sa prijateljicom Sandrom Mitrović, a nedavno je na svom nalogu na Instagramu napisao da mu je odmor završen.

 
O
n se oglasio posle saznanja da više neće voditi jutarnji program na Prvoj, te istakao da mu je potreban predah piše 24sedam

- Posle 8 godina rada na B92 i Prvoj TV, došlo je vreme za nove poslovne izazove. Zajedno smo stvorili mnogo toga i napravili ozbiljne rezultate na obostrano zadovoljstvo. Kao reporter proputovao sam svet izveštavajući sa najvažnijih događaja - napisao je on, pa nastavio:

- Autorska emisija “Lično Nezvanično” pomerila je produkcijske granice i ponosan sam što su u njoj gostovale ličnosti koje to retko čine te pristale da ogole svoj privatni život. Upravo te razgovore su prenosili brojni domaći i regionalni portali.


- U stolicu “Jutra” seo sam posle tandema koji je bio sinonim za taj program i uspeli smo da održimo takav nivo programa da se veliki deo nacije budio sa nama. Ponosan sam na svoj tim i hvala svima na svemu! Da je bilo lako - nije. Utoliko je sreća zbog postignutog veća!

- Hvala kolegama koje su poštovale moju želju da ne govorim odmah o svemu, bio mi je potreban predah jer 15 sati programa uživo nedeljno i te kako troše… Pauza je prijala i vreme je za nove izazove! - zaključio je on.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR