Glas Javnosti

SKANDAL UŽIVO! FILIP ČUKANOVIĆ napao HRABRU ženu jer se VRATILA DA ŽIVI NA KOSOVO: 'Znate šta mi samo NIJE JASNO!?' (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Voditelj televizije Prva Filip Čukanović izazvao je bes jednog dela korisnika društvenih mreža, nakon što se na instagramu pojavio snimak živog uključenja Dragice Gašić, koja se vratila da živi na Kosovo i Metohiju, gde iz dana u dan doživljava nove strahove zbog situacije u kojoj se Srbi tamo nalaze. Kao da to nije bilo dovoljno, Čukanović se oštro obrušio na nesrećnu ženu.

- Znate šta mi samo nije jasno? - započeo je svoje ispitivanje Čukanović - zašto ste odlučili da se vratite  -upitao ju je.

Žena koja se uživo uključila u emisiju pokušala je da dođe do reči ali je Čukanović kao pred istražnim organima nastavio da je rešeta brzim pitanjima kao da zahteva nekakvo priznanje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Српска Зора (@srpska_zora)

- Koji vam je plan? Zašto se odlučili da se vratite, u čemu je poenta živeti takvim životom - upitao ju je Čukanović a zbunjena žena nije mogla da dođe do odgovora.

Naime iako Srbi žive u konstantnom strahu na Kosovu i Metohiji, ne mali broj njih uprkos naporima i skoro nemogućem životu tamo, odlučio je da ostane ili da se vrati svojim ognjištima.

Da li je u pitanju nesrećna interpretacija ili nevešt pristup Filipa Čukanovića ovoj teškoj i važnoj temi, brojni analitičari su mišljenja da bi Srbima koji žive u našoj južnoj pokrajini trebalo dati svu podršku i pomoć kako bi svoj život tamo učinili što normalnijim i prihvatljivijim, kako danas, tako i u godinama koje dolaze.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR