Glas Javnosti

DARA BUBAMARA OTKRILA ISTINU O ODNOSU SA BIVŠIM MUŽEM : Priznala ko joj je na prvom mestu u životu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Dara Bubamara nedavno je izbacila novu pesmu i ne krije zadovoljstvo postignutim hitom. Ipak kako joj karijera dobro ide, osvrnula se i na porodični život, sponuvši i bivšeg Milana.

Otkrila je u jednom intervju kako provodi letnje dane i kako joj teku nastupi.

- Imam nenormalno mnogo koncerata, ne mogu sve ni da stignem. Presrećna sam što trajem tri decenije, dolaze i klinci, vole me i nove generacije. Kako kaže moja drugarica: "Za tebe vreme ne ide napred, već unazad".


Otkrila je i koliko ima vremena da se osvrne na muzičke trendove i da li ih prati : 

- Sve pratim. Znam trendove, ali opet se trudim da ne skrenem s puta i da ostanem u svom fazonu. Uvek imam planove, znam šta ću da radim sledećih meseci. Jako sam ambiciozna. Uz to, imam i mladog sina, kome je 13 godina, i svesna sam šta mladi vole. Ne bih tako dugo bila popularna da ne radim na sebi.

Nakon priče o poslu se osvrnula na svog sina i porodičan život : 

- Kosta je moj najveći uspeh u životu. Već dve godine ide u englesku školu u Beogradu, govori engleski, francuski i španski. Volim što ima srpski i francuski pasoš. Jako sam dobro organizovana što se tiče sina. Bili smo u Turskoj na moru, pa je sa tatom išao u Crnu Goru, a sreli smo se u Banjaluci, odakle je išao u Bosansko Grahovo da vozi kvadove. Tamo su mu živeli baka i deka po ocu. Moj Milan ima veliku familiju, tako da je Kosta sada sa njima, uživa.


O Kosti sa posebnom ljubavlju priča, kao i svaka posvećena majka : 

- Izrastao je u lepog, dobrog i vaspitanog dečaka, koji nije bahat, već je skroman. Nema na koga ni da bude iskvaren. Dobar je đak, ide na treninge... Kažem često da više trenira nego Ronaldo u njegovo vreme, ha-ha. Ide na vaterpolo, atletiku, sportskog je duha. Često mi govori: "Mama, hoću da uspem zbog tebe i tate!" Želi da postane slavan fudbaler.

O vaspitanju je posebno izdvojila odakle crpi to znanje i iskustvo:

- Bukvalno onako kako su mene vaspitavali tata i mama. Bila sam tatina princeza, nikada nije glas podigao na mene. A i ja sam takav tip - ako si sa mnom lepo, ja sam ti još bolja. Ako hoćeš na silu, dobiješ kontru. Takav je i Kosta. Njemu sam kao drugarica, puno pričamo, dosta je zreo. Milan je malo stroži, ali mi se to sviđa, neka neko bude autoritet.

Spomenula je u razgovoru i odnos sa bivšim mužem : 

- Milan i ja jako lepo funkcionišemo, 99 odsto brakova ne živi dobro kao nas dvoje iako nismo u braku. On mi je najveći prijatelj, i ja njemu. Ne znam ni zašto smo se razvodili kad tako lepo živimo. Njegovi roditelji su me obožavali, kao što su i moji njega. Prošle godine imali smo tragedije. Preminuo je moj otac, a Milanu i otac i majka. Ipak, u tom bolu smo bili zajedno. I živimo za našu porodicu, ona nam je sve. Planove pravim po njima - piše Kurir

Otkila je i kako prevazlazi teške momente u životu: 

- Ja sam ti neko čudo što se tiče svakodnevnih problema, ljubavnih, drugarskih, poslovnih. Bukvalno mi treba jedan dan da nešto shvatim i sutra se probudim kao da ništa nije bilo. Glava je magnet koji privlači sve. Brzo se regenerišem i dođem sebi. Šibam, šamaram, idem dalje. Čak me loši ljudi i pokrenu da budem jača. Za šta je nekom potrebna godina, meni treba dan.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP