Glas Javnosti

Dara Bubamara ima novog dečka: Nikad nisam bila srećnija!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica kaže da joj ide na svakom polju, a što se tiče karijere, planira i koncert u Areni

Dara ne govori mnogo o svom privatnom životu, posebno ljubavnom, međutim, sada kada joj na tom polju ponovo cvetaju ruže, rešila je da to podeli sa javnošću. Naime, pevačica ima novog dečka, a kako kaže, nikada nije bila srećnija.

– Moje srce je ukradeno, nema ko da me ukrade. Doći će vreme za to, publika zna da nisam lagala kada sam zaljubljena ili nisam. To ne mogu da sakrijem. Jako sam srećna, mislim da nisam bila srećnija. Imam divnog sina, porodicu, karijeru, dečka sada, bivšeg muža, sve je kako treba – rekla je Dara sa širokim osmehom, a zatim se osvrnula na posao i karijeru gde ima velike planove.

– Uskoro izlazi nova pesma, oduševićete se. Krajem meseca idem u Moskvu i onda idem negde daleko. Do septembra ću izdati album, pa koncert... Presrećna sam. Volim rizik i nove stvari, kada mi kažu da nešto ne mogu, to mogu. Možda će biti na otvorenom, možda i u Areni.
– Ja sam priča za sebe, mislim da sam jedina pevačica koju lajkuju Ceca, Jelena, Dragana i Brena, svi me vole, nisam ni u kakvim klanovima. Kada me neko dira direktno, taj n****e – istakla je Dara kroz smeh za Blic.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP