Glas Javnosti

ADVOKATICA SEVERENINA OTKRILA KAKO SE SADA PEVAČICA OSEĆA : Teško joj je

Estrada
Autor: Glas javnosti

Severina Vučković juče je privedena u Zagrebu, nakon što ju je sestra Marijana Popović prijavila za nasilje. U javnosti su isplivale fotografije povređene Severine, a pojavile su se i spekulacije da je njen bivši suprug Milan Popović upleten u ceo slučaj

Sada se oglasila advokatica pevačice, Jasminka Biloš, koja je otkrila u kakvom je sada stanju Severina.

- Teško joj je, ali ona je već godinama izložena iznenađujućim situacijama i, kako ono ona kaže, što je nije slomilo, snagu joj je ulilo, tako da se drži. Svesna je u kakvoj je situaciji, u kakvom je okruženju... Svesna je da Milan Popović pokušava na svoju stranu dobiti sve one ljude koji su se na bilo koji način udaljili od nje ili izašli iz njenog života, a sve u cilju da je diskredituje - rekla je Biloš za Avaz.ba, koja se nešto ranije oglasila zvaničnim saopštenjem. 


U njemu je, između ostalog navela da je Marijana Popović već godinama sklona nasilju i klevetama, a dotakla se i Severining bivšeg supruga, Milana Popovića.

 - Izjave Marijane Popović poslate medijima su neistinite. Marijana Popović nije deo svoje primarne porodice dugi iz godina, svojom voljom. Godinama se ne zna gde živi, ne održava porodične odnose, niti sa svojom rođenom kćerkom Mijom, niti s majkom, a ni sa sestrom Severinom o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave - počela je advokatica saopštenje, piše 24sata.hr.


- Naime, nakon što svoju sestru nije videla sedam godina, jedinu ćerku pet godina, a unuka nije videla nikad u životu, iznenada je, pre gotovo pola godine, postala bliska s Milanom Popovićem (prim.aut. bivšim suprugom Severine Vučković), što je on i potvrdio u Centru za socijalnu zaštitu Podružnica Maksimir i insistirao na postupanju po njenim prijavama.

Severina se suzdržavala od pravnih postupaka prema sestri jer je smatrala da je ona samo sredstvo Milana Popovića koji on koristi za svoje potrebe - rekla je između ostalog Biloš ranije.

Podsetimo, Severinu Vučković u utorak posle podne policajci su dočekali na zagrebačkom aerodromu. Povod je bila porodična svađa Severine i sestre Marijane u stanu u Splitu, pred očima majke.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR