Glas Javnosti

SEVERINA NAPALA SOCIJALNU RADNICU: Psovala kao kočijaš

Estrada
Autor: Glas javnosti

Na Opštinskom prekršajnom sudu u Zagrebu, kako prenose hrvatski mediji, vodi se prekršajni postupak protiv Severine Vučković (50) zbog remećenja javnog reda i mira. Prema optužnici, pevačica je vređala socijalnu radnicu Centra za socijalni rad Maksimir u februaru ove godine.

Prva rasprava na Prekršajnom sudu za dan 1. juna je odložena. O prijavi Centra za socijalni rad policiji pisalo se pre tri meseca. Centar za socijalni rad Maksimir tad je podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine Policijskoj upravi zagrebačkoj zbog vređanja i omalovažavanja službene osobe.

Prema iskazu socijalne radnice, Severina Vučković nije birala reči u razgovoru s njom. Pevačica je navodno socijalnu radnicu pitala "s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku". Socijalna radnica u prijavi je navela da joj je pokušala objasniti da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene porodice.- Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: Je... vam majku svima, ovo je zaje..., zaje... me već devet godina i sad je dosta - navela je socijalna radnica navodne Severinine reči. Pevačica je zatim navodno nastavila s vređanjem ostalih zaposlenih Centra, prenosi 24sata.hr.

Socijalna radnica u prijavi je navela da takav način komunikacije smatra verbalnim nasiljem. Naime, Severina je navodno izvređala socijalnu radnicu nakon što se Centar za socijalni rad upleo u njenu svađu sa sestrom Marijanom koja živi u Beogradu. Njihova majka Ana, koja je imala zdravstvenih problema, sve više vremena provodi sa Severinom u njenom domu na zagrebačkom Kozjaku. No Severinina sestra Marijana poverila se bližnjima da nikako ne može uspostaviti kontakt s majkom, a žalila se i da telefonski razgovori s njom ne prolaze bez problema zbog pevačice.

Marijana tvrdi da se Severina petlja u njihov odnos, a svađa sestara kulminirala je proteklih nekoliko meseci. Sevina sestra požalila se da nije ni upoznata s majčinim zdravstvenim stanjem, a pevačicu krivi i za narušene odnose s ćerkom Mijom Popović.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR