Glas Javnosti

VODITE RAČUNA: Zbog ovih grešaka u ljubavi možete zauvek da ostanete sami

Život
Autor: Glas javnosti

Ukoliko emotivno niste raskrstili sa bivšim partnerom onda je to glavna kočnica koja vam ne dozvoljava da krenete dalje

Nemojte da dozvolite da vam pogrešni obrasci ponašanja postanu navika jer mogu da stoje na putu vaše sreće u ljubavi.

Ukoliko vam je dosta samačkog života i pitate se šta je to što vas sprečava da nađete svoju srodnu dušu, možda činite neku od ove tri greške koje mogu da učine da ostanete sami ceo život, piše Telegraf.


Bivši partner

Ukoliko emotivno niste raskrstili sa bivšim partnerom onda je to glavna kočnica koja vam ne dozvoljava da krenete dalje. Morate da se pomirite sa činjenicom da neke veze jednostavno ne funkcionišu i da ne vredi da živite u prošlosti. Uporno vraćanje na bivšu vezu je nešto što onemogućava da vidite potencijane partnere vredne pažnje. Takođe, stalno poređenje sadašnjih partnera sa bivšim onemogućava da s nekim izgradite normalnu vezu.

Negativna energija

Da li ste znali da osobe koje negativno govore o sebi privlače negativnu energiju? Mi smo produkt naših misli i onoga što govorimo o sebi. Krenite od sebe, da li vam prija da ste u društvu nekoga ko je pesimista? Isto je tako i sa drugim ljudima. Svakome će se pre dopasti nasmejana i pozitivna osoba nego neko ko misli da je ceo svet protiv njega.


Pogrešni saveti

Ponekad će vam neko od prijatelja iz najbolje namere dati pogrešan savet. Možda će vam reći da je suviše rano da uđete u novu vezu i vi ćete ispustiti priliku da sa nekim ko je zaista divan imate fantastičnu vezu. Ponekad prijatelji ne znaju celu priču, zbog čega morate više da verujete svojim osećajima nego iskustvima drugih.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR