Glas Javnosti
Posta

POSLUŠAJTE SAVETE STARIJIH DA NE BUDE "MLADOST-LUDOST:" Saveti koje bi stariji dali mlađima

Život
Autor: Glas javnosti

Mladost obično ne sluša ničije savete, ali ako želite da proživite dvadesete punim plućima i da se ne kajete u starosti, evo nekoliko saveta koje su stariji rekli da bi voleli da im je neko dao dok su bili u mlađim godinama.

Budite strpljivi - Završili ste fakultet i već vas hvata panika šta ćete dalje? Mislite da morate odmah da odlučite šta ćete da napravite od svog života? Strpljenje nije svojstveno mladosti, ali budite opušteni, nemojte da stvarate sebi nepotreban pritisak, imate dovoljno vremena.

Ne poredite se sa drugima - Život nije takmičenje, pa nije ni važno da li neko ima kvalitetniju garderobu, bolji uspeh na fakultetu, skuplji auto.


Rizikujte
 - Uradite nešto ludo, bilo da je to putovanje po Evropi sa rancem na leđima ili bandži džamping. Kako godine prolaze, sve je manje šansi za ovakve avanture, pogotovo kada dobijete decu, prenosi portal Ekapija.

Budite samouvereni - Dvadesete su vreme preispitivanja. Da li smo dovoljno lepi, zgodni, pametni, uspešni? Uživajte u svojoj mladosti i ne opterećujte se ovakvim pitanjima.


Život nije pravedan
 - Vredni ste, ambiciozni, dobri, pa ipak, ne ide vam baš najbolje? Umesto da se kao Kalimero svaki put žalite "To je nepravda", budite spremni za neočekivane i ne uvek fer događaje.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP