Glas Javnosti

Čovek iznenadio sve pitanjem: Znate li čemu služi ova oznaka u avionu?

Život
Autor: Glas javnosti

Dok putnici radoznalo gledaju i pitaju se o njegovoj svrsi, leteće osoblje ljubazno ćuti.

Tako se na društvenoj mreži "X" (bivši Tviter) pojavila fotografija ovog simbola na profilu Peđe Vučetića, koji se predstavlja kao zaljubljenik u avione. On je svoje pratioce upitao da li znaju o čemu je reč i zamolio leteće osoblje da ćute.
Ubrzo je tvit dbio više od 100 komentara, a svi su pokušavali da pogode o čemu je reč.

"Men’ to liči na neki okultni simbol. Pametnome dosta", "Neka vratanca koja se povuku na gore?", "Prinudni izlaz?", "Tu se kabinsko osoblje moli pre leta da avion poleti ali i normalno sleti", bili su samo neki od nagađanja njegovih pratilaca koji su sve nasmejali.

Ipak, Peđa je bio uporan i obećao je da će odgovor dati nakon 24 sati, a ljudi su cupkali u nestrpljenju.

"A reci nam, mozak će nam se rasprsnuti", bio je jedan od komentara, ali nije bio jedini tog tipa, a Peđa se smeškao!

Na kraju, kako je i obećano, Peđa nam je dao odgovor.


- Trougao iznad sedišta označava poziciju sa najboljim pogledom na krilo, naravno ne za vas već za posadu ako im ikada zatreba da vide da li je sa krilom sve u redu ili da li je krilo temeljno odmrznuto. Sedište ispod trouglića se u šali zove i „Sedište Vilijama Šatnera“ u čast glumčeve uloge nervoznog putnika koji vidi gremlina na krilu svog leta u epizodi ​​“Zone sumraka” „Noćna mora na 20.000 stopa“. Najgore što može da vam se desi ako sedite na ovom sedištu je da stjuardesa preko vas posmatra krilo - bio je odgovor koji su svi čekali.


Mnogi su zahvaljivali na odgovoru ili zbijali šale, a jedan komentar koji je pokupio dosta lajkova bio je: "Pomisliš da stjuardesa gleda u tebe, a ona gleda u krilo! Ti se još osmehuješ i misliš uspeo si u životu, smuvao si stjuardesu, a ono ćorak. Nisam trebao ovo da vidim!"Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR