Glas Javnosti

Зашто и даље користимо компјутере? Вероватно зато што су нам екрани смартфона сувише мали


Autor: Глас јавности / НОВОСТИ - ПС Прес / од 14.09.2018.

Док се многи питају шта уопште омогућава нова технологија, представници компаније већ најављују излазак првог модела са савитљивим екраном.

HUAWEI планира да убрза развој телефона са савитљивим екраном како би престигли конкуренцију, а пре свих Самсунг. Док се многи питају шта уопште омогућава нова технологија, представници компаније већ најављују излазак првог модела. 
 

Директор компаније Ричард Ју открио је у разговору за Die Welt да Huawei већ увелико ради на пројекту мобилних телефона са савитљивим екраном. Он је при том најавио да се већ почетком 2019. године може очекивати и први модел. Ова изјава је у складу са стратегијом компаније да предупреди Самсунг у трци за лансирање првог савитљивог модела. И док компаније журе да избаце нову технологију, аналитичари се питају – чему све то?

Ричард Ју на ово питање одговара – питањем: “Зашто и даље користимо компјутере? Вероватно зато што су нам екрани смартфона сувише мали. Ми ћемо то променити са савитљивим екраном.”

По речима директора компаније, за мање од годину дана можемо да очекујемо представљање првог модела. Како се прича око савитљивих телефона захуктава, јасно је да ће Huawei и Самсунг неће бити једини такмичари у трци. Ипак, јасно је да ће конкуренција прво сачекати реакције на прве моделе па тек онда кренути у копирање концепта. Слично се догодило и када је представљен први таблет, где су коментари били “шта ће ми то”, што сад звучи невероватно.

Глас јавности / НОВОСТИ - ПС Прес / од 14.09.2018.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR