Glas Javnosti

Nastavak "Šašavog petka": Glumica odgovorila na mnoga pitanja

Zabava
Autor: Glas javnosti

Nastavak filma "Šašavi petak" ("Freaky Friday") priželjkuje se godinama, a sada se čini da je novi film zvanično dobio zeleno svetlo.

Niša Ganatri će navodno režirati nastavak filma sa Džejmi Li Kertis i Lindzi Lohan, koje će ponoviti uloge.
Dvojac se sigurno vraća u ovaj naslov - Kertis je selfijem potvrdila saradnju, na radost fanova kako ovog filma, tako i glumica.

Još nema reči o zapletu novog filma, ali će se navodno snimati ovog leta u Los Anđelesu. Još nije jasno da li će film izaći u bioskopima ili će odmah biti dostupan na striming servisima.


Jedna od najpopularnijih komedija tog vremena

Komedija iz 2003. godine bila je jedna od najboljih filmova tog žanra početkom 2000-ih godina. Film prati Tes Kolman (Kertis), samohrane majke i nervoznog psihijatra, i njene buntovne ćerke tinejdžerke, Ane (Lohan). U stalnom sukobu jedna s drugom zbog različitih pogleda na život, one jednog dana magično zamenjuju tela nakon misterioznog incidenta u kineskom restoranu. Dok se Tes budi u Aninom telu i obrnuto, one su primorane da žive živote jedne druge dok ne nađu rešenje.
"Šašavi petak" je zasnovan na istoimenoj dečjoj knjizi Meri Rodžers, a u prvoj filmskoj adaptaciji iz 1976. godine glume Barbara Haris i Džodi Foster.



Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR