Glas Javnosti

Glumci serije "Euforija" u strahu da li će biti treće sezone

Zabava
Autor: Glas javnosti

HBO je ove nedelje objavio saopštenje u kojem se tvrdi da je mreža posvećena produkciji treće sezone hit tinejdžerske drame Sema Levinsona "Euforija", ali najmanje jedan član glumačke ekipe sumnja da će se to desiti.

Član glumačke ekipe, koji je želeo da ostane anoniman, navodno je razmenio direktne poruke sa Dejli bistom i podelio svoju frustraciju zbog produženog čekanja nakon druge sezone serije "Euforija", koja je premijerno prikazana pre više od dve godine.

- Od januara 2022. imamo datum početak marta, koji se pretvorio u jun, koji se pretvorio u januar. I onda su nastavili da odlažu svakog meseca od tada. Prošle su dve godine kako je HBO rekao svim glumcima da se uskoro vraćamo, tako da ne možemo da prihvatimo druge poslove - rekao je glumac.

Ranije ove nedelje, HBO je potvrdio da je produkcija nove sezone "Euforije" odložena i da će glumačka ekipa moći da se bavi drugim projektima u međuvremenu. U međuvremenu zvezde serije postale su velike zvezde, uključujući Zendaju, Sidni Svini, Džejkoba Elordija, Hanter Šejfer.

Produkcija postaje sve komplikovanija
"Euforija" je pretrpela neočekivane i razorne neuspehe od kraja druge sezone. Nakon završeka emitovanja, glumica Barbi Ferera napustila je glumačku ekipu i u javnost su izlazile informacije o animozitetu između nje i Levinsona na setu.
Prošlog leta, Angus Klaud, koji je u seriji igrao dilera droge mekog srca Feska, umro je od slučajnog predoziranja drogom u dobi od 25 godina. Nekoliko meseci kasnije, producent serije Kevin Turen, koji se smatrao pokretačkom snagom serije, iznenada je preminuo u 44. godini.


Što dodatno komplikuje stvari, ako se Euforija ne vrati do 2025. godine, glavni članovi glumačke ekipe — uključujući Zendaju, Svini i Elordija — biće oslobođeni svojih ugovora i moći će ponovo da pregovaraju o platama — i izvesno je da će zahtevati mnogo veće honorare.

Scenariji za treću sezonu se navodno još pišu, tako da je sve manje verovatno da će produkcija ispuniti rok i objaviti seriju 2025. godine kako su planirali.

- Pošto sam glumac, uvek ću biti uzbuđen zbog bilo kakvog glumačkog posla, tako da se radujem povratku. Ali jednostavno mislim da se to neće dogoditi - rekao je anonimni član ekipe.

Sa druge strane, Sem Levinson nije zabrinut za sudbinu serije.

- HBO je odgovorio na sva pitanja i uverio sve da će treća sezona biti objavljena kako je prvobitno planirano 2025. godine - rekao je Levinsonov tim.Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR