Glas Javnosti

Dragana Katić progovorila o napuštanju mesta voditeljke sa RTS-a

Estrada
Autor: Glas javnosti

Voditeljka Dragana Katić decenijama je poznato TV lice, a svoju karijeru započela je veoma mlada 1986. godine.

Dragana se sada prisetila svoje prve emisije „Zvezdano nebo“ i otkrila nepoznate detalje iz svoje bogate karijere.

- U prvoj emisiji sam imala zadovoljstvo i čast da radim sa Tozovcem i Čobijem, tu je bio i orkestar Bokija Miloševića. Krenuli smo iz Narodnog univerziteta Braće Stamenković, tako se tada zvala ta zgrada, zapravo tu su bili prvi koraci Grand produkcije. Počeli smo da se emitujemo na Pinku i tu smo dugo ostali, a posle toga, sve što se desilo u Grand produkciji ulazi u istoriju - rekla je Dragana i priznala da dolazak u „Grand“ smatra jednom od najboljih odluka u karijeri.

- Te godine kada se otvorila Grand produkcija ja sam dobila decu, to je bio maj, a već u decembru je krenula prva emisija. Tako da mi je sve brzo proteklo, ipak je to četvrt veka, to je zaista mnogo. Mi smo postali kao porodica za sve ovo vreme jer smo mnogo toga prošli zajedno - dodala je voditeljka.
O Draganinom dolasku u Grand produkciju i susretu sa Sašom Popovićem pisalo se i pričalo mnogo puta.


- Saša Popović je tada samo bio pogrešno informisan, međutim kad smo se sreli to je sve potpuno drugačije izgledalo. Na tom sastanku sam bila malo začuđena hrabrošču da se uopšte krene u sve to jer u to vreme Jugoton i PGP su carovali prostorima bivše Jugoslavije. Ući privatno i praviti produkciju, krenuti u sve to je bilo smelo i hrabro, ali Brena i Saša su imali nos da to treba tako da se uradi– objasnila je voditeljka.

Dragana se dotakla i svog odlaska sa RTS-a gde je godinama radila.

- Moram da priznam, kada sam saopštila da bih otišla sa RTS-a naišla sam na neodobravanje svoje kuće, majke i ljudi okolo. Svi su se pitali zašto se pomeram iz nečega što je sigurno, što je utočište. Ipak, ja sam osetila da treba, krenulo je novo poglavlje mog života, dobila sam decu, pa eto možda je dobro da se sve u toj godini desi, tako sam razmišljala. I tako je bilo, zahvaljujem samoj sebi što sam bila uporna i što sam imala dobru intuiciju - istakla je Dragana.



Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR