Glas Javnosti

Švarceneger progovorio o trenutku kad je bivšoj ženi rekao da ima dete s kućnom pomoćnicom

Zabava
Autor: Glas javnosti

Arnold Švarceneger je u novom Netflixovom dokumentarcu o svom životu pod nazivom "Arnold" progovorio o trenutku kada je svojoj bivšoj supruzi Mariji Šriver rekao da je dobio dete, sina Džosefa Baena, s njihovom kućnom pomoćnicom Mildred Baen.

Rekao je da je tada mislio kako je Džozef sin Mildredinog muža i da je ona zato nastavila da radi za njihovu porodicu, ali kako je vreme prolazilo, postajalo je sve jasnije da je on otac.

„Tada sam se samo pitao: ‘Kako ovo sakriti“, prisetio se glumac.


Supruzi je sve priznao tek 2011. godine tokom terapije kod bračnog savetnika, koji mu je rekao da Marija mora da zna da li je on Džozefov otac.

„Mislio sam da mi je srce stalo. A onda sam rekao istinu. ‘Da, Marija. Džozef je moj sin. To ju je porazilo“, opisao je.

„Svi su morali da pate zbog mene“


Afera je otkrivena iste godine i Marija je ubrzo nakon toga podnela zahtev za razvod. Švarceneger je u dokumentarcu aferu nazvao svojim najvećim neuspehom i rekao da će s tim morati da živi do kraja života.

„Prouzrokovao sam previše bola svojoj porodici. Svi su morali da pate. Marija je morala da pati, deca su morala da pate, Džozef, njegova majka, svi“, rekao je. Dodao je da su njegova bivša supruga i on ipak uspeli da ostanu u dobrim odnosima.

Rekao je i da je Džozef sjajan čovek te da iako je afera bila pogrešna, ne želi da njegov sin misli da nije dobrodošao. „Džozef je postao izvanredan mladić“, opisala je zvezda Terminatora.


Podsetimo, Marija Šriver nedavno je tekom gostovanja u podkastu „Making Space with Hoda Kotb“ priznala da je nakon razvoda od glumca otišla u samostan. Govorila je o tome koliko joj je težak bio proces razvoda.

„Otišla sam u samostan, zatvoreni samostan, kako bih bila u tišini“, izjavila je.

Marija, televizijska novinarka i nećaka predsednika Džona F. Kenedija, bila je u braku s Arnoldom 25 godina. Razveli su se 2011., a u braku su dobili četvoro dece.

Glas javnosti/N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR