Glas Javnosti

ON JE DRUGA DIMENZIJA Jovana Jeremić presavila tabak, a OVU MUŠKARČINU čeka suđenje!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Voditeljka Jovana Jeremić odgovorila je kaskaderu Urošu Ćertiću na najnovije prozivke o njenoj navodnoj aferi sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, što je ona oštro demantovala.

Jovana je odlučila da uzvrati na svoj način, pa kaskader može da očekuje tužbe koje mu pripremila zbog serije prozivki u prethodnom periodu.


- Ne želim to da komentaram i da dajem prostor Urošu Ćertiću. On je jedna nevidljiva zamena. Nevidljiv je potpuno i na filmu, a i u životu. Bio je samo zamena. Svi se generalno kreću u krugu svoje pokvarenosti. On ne može da shvati da postoje žene koje ne varaju i imaju veliku moralnu vertikalu i žene koje su velike gospođetine, koje su moralne gromade. Tužiću ga, dobiću ga na sudu i to je to. Samo će tako moći da se opameti i da shvati da se više kači na moje ime. Jovana Jeremić je druga dimenzija, tako da ne želim više da ga komentarišem - poručila je Jovana za pink.rs.


Opšti haos na društvenim mrežama je je nastao kada je u Jutarnjem programu Jovana Jeremić pokazala svoj telefon, a među porukama našla se jedna koja je privukla veliku pažnju. Tu poruku poslala je osoba upisan kao "Mili", a uz to se vidi i njegova fotografija, na kojoj izgleda kao da je kompozitor Aleksandar Milić Mili. Ali, Jovana i Mili su objasnili da se nikada nisu čuli i stavili su tačku na ovu priču. Ipak, sada je kaskader i bivši učesnik "Zadruge" Uroš Ćertić ponovo nakačio Jovani i isprozivao Milića.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR