Glas Javnosti

TAKO SOČNO ZNA SAMO JOVANA Ala je oplela po Albanki sa Evrosonga

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Voditelja "ružicaste televizije" nije bila reči kako bi opisala sinoćni nastup predstavnice Albanije na Evrosongu, tokom prve polufinalne večeri.

Predstavnica Albanije Ronela Hajati, naišla je na osude zbog pokazivanja dvoglavog orla, a u finale se nije plasirala.


Voditeljka Jovana Jeremić prokomentarisala ovaj nastup o kojem su brujale društvene mreže čiji su korisnici shvatili potez Ronele Hajati kao provokaciju, i rekla da je i sama bila šokirana onim što je videla, pa "oplela" po predstavnici Albanije.


- Albanka, koja je opet vršila provokaciju sa zastavom dvoglavog orla nasred takmičenja koje treba da bude muzičko-umetnički prikaz pesme koja predstavlja neku zemlju. Nikada mi neće biti jasni Albanci, zato što stalno koriste neke stvari svetskog kalibra da rade skandale, nikada nemaju jasan stav, jasno iznošenje činjenica u javnosti, beže čak i od naših analitičara kada su rasprave političko-društvenog karaktera u pitanju po emisijama, ali zato vrlo rado šalju svoje predstavnice na Mis sveta, na takmičenje za Evroviziju, gde one prave ovakvu vrstu skandala... - poručila je i nastavila:


- Još veće licemerje i bezobrazluk kod mene izaziva stravičan revolt. Predstavnica je nakon tog skandala rekla Ja sam ipak pobedila. Njena izjava je: Čak i da sam ušla u finale, bila bih poslednja. Veliku količinu ljubavi sam dobila, pobedila sam Evroviziju, jer sam osvojila publiku. Publika je uvek u pravu, volim vas. Pokazala je sramotu jedne nacije i jednog naroda, koji na ovakav način želi da propagira lažnu državu Kosovo na svetskom takmičenju. Ovo je sramno i ovo je za osudu! Nije za pohvalu i treba da je bude sramota! Kosovo je Srbija.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR