Glas Javnosti

MISICA OSTAJE NA TAKMIČENJU UPRKOS DVOGLAVOM ORLU: Želim da se izvinim svojoj naciji, narodu sa Kosova i Metohije

Zabava
Autor: Glas javnosti

Vlasnica Miss Yu kompanije, Vesna de Vinča, otkrila je da će srpska misica Valentina Petrović koja je šokirala javnost kada je sa misicama Crne Gore, Albanije i takozvanog Kosova pokazala dvoglavog orla, ipak da nastaviti takmičenje.

- Nakon iscrpnih razgovora unutar kompanije Miss Yu, i uzimanja u razmatranje svega što se desilo proteklih dana, te konsultacije sa vlasnicima izbora Miss Interkontinental, doneli smo odluku da predstavnica Srbije Valentina Petrović ipak nastavi sa takmičenjem – saopšteno je iz pomenute kompanije.

Iako je prvobitna ideja bila da se ona vrati sa ovog izbora zbog svog nesmotrenog poteza, sagledavanjem cele slike došli smo do zaključka da bi tim potezom samo Srbija bila na gubitku. Druga strana, zapravo lobi koji snažno podržava predstavnice Albanije i takozvane, nepriznate države Kosovo bi postigli svoj cilj i ako ništa drugo, bilo bi moralno pobednici izbora – poručila je Vesna de Vinča

U želji da ipak fokus stavimo na lepotu i lepe stvari koje ovakvi izbori promovišu, sa Valentinom smo odlučili da nastavimo da se borimo i pokažemo da smo jači od svega što se dešava, tako da je podržavamo svim srcem i želimo joj da postigne što bolji plasman na finalu u petak uveče u Šarm el Šejku - dodala je.

Nakon što je sa predstavnicama Crne Gore, Albanije i tzv. države Kosovo, pokazala dvoglavog orla i šokirala javnost, ona je uputila javno izvinjenje i istakla da je reagovala nepromišljeno i u euforiji, te da su joj devojke sa kojima je pozirala “namestile kako da stavi ruke”.

- U naletu euforije, povodom žurke, bila sam pozvana da se fotografišem. Velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bila trenutna nepromišljenost i glupa spontanost - navela je ona.

Želim da se izvinim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici, koji su zbunjeni zbog nastale fotografije, moje nepromišljenosti i upadanja u zamku tuđe loše namere - navela je Valentina.

Valentina se nakon skandala slikala sa predstavnicama Albanije i tzv. Kosova, a sve tri pokazuju tri prsta. Međutim, njene tvrdnje demantovala je albanska predstavnica Frontina Gaši, koja je rekla da Valentinu apsolutno niko od njih nije naterao da to uradi.

Ona je htela da pokaže znak dvoglavog orla, svojom voljom, a onda nas je zamolila da napravimo sliku sa tri prsta, jer je u Srbiji bilo mnogo vesti da je ona pokazala znak Albanije. Bila je toliko tužna, plakala je sve vreme. Bilo nam je žao i samo smo želele da joj pomognemo, pa smo to i učinile - rekla je ranije Frontina.

Na konstataciju da su tri prsta pokazale i na još jednoj fotografiji, nastaloj u spavaćoj sobi, Frontina je rekla:

– Da, zato što je došla u našu sobu i molila nas da napravimo tu sliku

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR