Glas Javnosti

SRPSKA MISICA ZBOG DVOGLAVOG ORLA U SUZAMA: Nismo ulazili u dalju dubiozu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Srpska javnost obrušila se na srpsku misicu Valentinu Petrović, nakon skandala kada se sa koleginicama fotografisala uz simbol "velike Albanije", dvoglavog orla. Sada je u zaštitu stala Frontina Gaši, Mis Interkontinental Albanije, i objasnila pozadinu cele priče.

Valentina je u svom oglašavanju poručila da se izvinjava, da je reagovala nepromišljeno i u euforiji, te da su joj devojke sa kojima je pozirala "namestile kako da stavi ruke".

Frontina Gaši, međutim, tvrdi da Valentinu niko od njih nije naterao da to uradi.

- Ona je htela da pokaže znak dvoglavog orla, svojom voljom, a onda nas je zamolila da napravimo sliku sa tri prsta, jer je u Srbiji bilo mnogo vesti da je ona pokazala znak Albanije. Bila je toliko tužna, plakala je sve vreme. Bilo nam je žao i samo smo želele da joj pomognemo, pa smo to i učinile - rekla je Frontina za Telegraf.

Na konstataciju da su tri prsta pokazale i na još jednoj fotografiji, nastaloj u spavaćoj sobi, Frontina kaže:

Da, zato što je došla u našu sobu i molila nas da napravimo tu sliku.

Inače, Valentina se nakon svega ponovo oglasila, objavivši fotografije na kojima sa predstavnicama Albanije i tzv. Kosova pokazuje i tri prsta, i dvoglavog orla.

- Sve u svemu hteli smo pokazati da smo podržavali jedni druge, a nismo ulazili u dalju dubiozu. Slike sa svim znakovima postoje, kajem se, ali nisam razmišljala u tom smeru! Naučila sam da ipak nemamo toliko prijatelja među stranama koje nas zlostavljaju i maltretiraju. Ja ću osvetlati svoj obraz. Izvinite, ali niko od njih nas ne voli i sada ću ja pokazati šta je Srbija iako nisam to gledala tako. Ja sam pre svega držala svoja tri prsta, pre slikanja sa orlom, a onda su se one priključile. Shvatam da je to bila jako velika greška. Od sada nema razumevanja, živela Srbija - napisala je Valentina na Instagram storiju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR