Glas Javnosti

JELENA ĐOKOVIĆ o navodnom FLERTOVANJU Novaka i Marije Karan: 'PRAVITE OD MENE DVORSKU LUDU'! (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Jelena Đoković oglasila se povodom natpisa jednog tabloida da je Marija Karan zavodila njenog supruga, Novaka Đokovića, na koncertu Dina Merlina u Crnoj Gori.

Iako uglavnom ne reaguje na slične natpise u medijima, ovog puta je imala šta da kaže.

Naime, kada je videla tekst u srpskom tabloidu, ona je na svom Instagram „storiju“, objavila fotografiju pomenutog teksta, uz poruku:

-Ako ne demantuješ laž – jer nemaš odgovor na glupost i prosto, ne baviš se time – za novinare se to računa kao zeleno svetlo da te provlače po novinama i od tebe prave dvorsku ludu, napisala je supruga Novaka Đokovića, pa se nadovezala.

 

- Posle 15 godina pisanja o aferama sa svakom devojkom iz našeg zajedničkog društva sada nas toliko dobro znaju kao par da znaju čak i kada sam ljubomorna bez reči i dela (jer navodno to se ne vidi, ali oni znaju ili imaju vrlo "pouzdane izvore), a naravno kada ne demantuješ glupost, ona automatski postane koristan mamac za buduće objave o sada već bivšim ljubavima... Jer tako se poštuje lik i delo, jednog mladog, uspešnog sportiste iz naše zemlje. Omaklo mu se da se sa mnom zaglavio sve ove godine, mnogo više klikova donose afere - završila je Jelena na svom Instagram profilu.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR