Glas Javnosti

DA LI JE OVO NAJGORI FILM ADAMA SANDLERA? Korisnici Netfliksa razočarani: "Zaspao sam gledajući"

Zabava
Autor: Glas javnosti

Adam Sandler je prošle godine obradovao korisnike Netfliksa komedijom You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah i animiranim filmom Leo, ali ovogodišnja saradnja sa najvećim striming servisom nije počela tako uspešno.

Naime, 1. marta je na Netfliks stigla naučno-fantastična drama Spaceman, koja se već našla na meti kritike i publike. Glavne uloge u drami igrali su Adam Sandler, Keri Maligan, Kunal Najar, Izabela Roselini i Pol Dano.


Film prati češkog astronauta Jakuba Prochazku, koji je poslat u svemirsku misiju blizu Jupitera. Usput, usamljeni astronaut razmišlja o svom životu na Zemlji i nategnutom odnosu sa trudnom suprugom, koju je ostavio samu da ide na misiju. On govori o svojim problemima sa drevnim stvorenjem koje je pronašao u svemirskom brodu.


Spaceman je režirao Johan Renck, koji se proslavio radom na miniseriji Černobil. Scenario za film, koji je zasnovan na romanu Jaroslava Kalfara Spaceman of Bohemia, napisao je Kolbi Dej.

Negativne reakcije kritičara i publike
Kritičari su podeljeni oko Sandlerovog najnovijeg filma. Veliki broj negativnih kritika doveo je do ocene od 50% na portalu Rotten Tomatoes. Gledaoci su podelili svoja razmišljanja o Spaceman-u na društvenim mrežama.


"Zaspao sam gledajući. Kada sam video pauka, to je bio moj signal da isključim film", napisao je jedan korisnik.

"Ovo je najgori film ove godine do sada. Moja greška je bila što sam ga odgledao do kraja, očekujući neki preokret", dodao je drugi.

"Užasan film. Adam Sandler bi trebalo da se drži komedija, po mom mišljenju", napisao je treći.


Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR